WEB TV

Η περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη

Με ένα βάρος στην καρδιά μπήκε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στο πλατό της λέγοντας στον καλεσμένο της, Γιώργο Λιανό «παίξε μου Γιώργο ένα τραγούδι ..

Έχω ένα σφίξιμο στην καρδιά πολύ πολύ δυνατό, ταχυπαλμία και τρέμουν τα χέρια μου. Τι συμβαίνει βρε παιδιά!!Μήπως είναι κρίση άγχους; Πιασε να δεις να μη λένε ότι λέω ψέματα».

Και τότε ένας δημοσιογράφος από την ομάδα της εκπομπής έπιασε την καρδιά της και με χαμόγελο της είπε «Ελένη πιάσε εμένα έχω ταχυπαλμία;; τώρα έχω»!!

H Μενεγάκη δεν μπορούσε να καθίσει στη θέση της και ζήτησε στον Λιανό να αλλάξουν. «Κάτσε από εκεί και θα κάτσω εγώ εδώ», οπότε την είδαμε να κάθεται ανάμεσα στο πάνελ στη θέση του τραγουδιστή.

Αφού λοιπόν της πέρασε κάπως η ταχυπαλμία, άρχισε να διηγείται την ιστορία που πέρασε χθες βράδυ.

«Αφήστε τι έπαθα χθες. Όλα σε εμένα συμβαίνουν. Καλά λέω εγώ ότι θα γράψω βιβλίο. Πάω λοιπόν να πάρω τον γιο μου που βρισκόταν σε ένα σπίτι φίλων για να παίξει με τα παιδιά τους και μιλάω με τη μαμά μου στο τηλέφωνο. Μου εξηγεί τον δρόμο γιατί χάνομαι εύκολα.

Πήγαινα στην Εκάλη και βγήκα στην εθνική. Ήμουν με το μεγάλο αυτοκίνητο γιατί φοβάμαι το βράδυ και θέλω να αισθάνομαι ασφάλεια. Της είπα ότι ένα τζιπ γκρι ασημί με ακολουθεί και μου είπε να έρθει να με πάρει.

Επί ένα τέταρτο ο άλλος ήταν από πίσω μου. Κάποια στιγμή φτάνω στο σπίτι, μπαίνω και τους λέω τι πέρασα. Τότε χτυπάει το κουδούνι και μου λένε σε ζητάει η αστυνομία. Βγαίνω έξω τι να δω; Ο κύριος με το τζιπ είχε φοβηθεί ότι τον παρακολουθούσα για να τον κλέψω».

ΠΗΓΗ: star.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις