ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα της αντιπεριφέρειας για το Βαμβάκι

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας της Βαμβακοκαλλιέργειας καλλιεργητικής περιόδου 2012» διοργανώνει την Τρίτη 3 Ιουλίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η  Αντιπεριφέρεια Λάρισας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε εφαρμογή του άρθρου 37§1 του ν.4036/2012 (ΦΕΚ8Α) και συμμετέχουν το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.- Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας και το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεντρικής Ελλάδας.

Ομιλητές θα είναι εξειδικευμένοι γεωπόνοι εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. με  το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα

19.00-19.30 : Προσέλευση

19.30-20.00 : Προσφώνηση εκ μέρους των διοργανωτών, Χαιρετισμοί επισήμων και φορέων

20.00-20.20 : Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εχθρών βαμβακιού στην Π.Ε. Λάρισας

Ομιλητής: Δρ. Δ. Σταυρίδης, Γεωπόνος-Εντομολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας

20.20-20.40 : Συμβολή των γεωργικών προειδοποιήσεων στην εξέλιξη της βαμβακοκαλλιέργειας στην Κεντρική Ελλάδα. Συμπεράσματα – Προτάσεις.

Ομιλητής: Γεωπόνος Εκπρόσωπος ΥΠΑΑΤ

20.40-21.00 : Προτάσεις δημιουργίας δομών, παροχή συμβουλών στους βαμβακοκαλλιεργητές στο πλαίσιο των αρχών της Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας

Ομιλητής: Γεωπόνος Εκπρόσωπος ΥΠΑΑΤ

21.00-22.00 : Στρογγυλή Τράπεζα. Ερωτήσεις, διευκρινίσεις, τοποθετήσεις. Συζήτηση

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις