ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργαστήρια παιδικής λογοτεχνίας

Ξεκινούν απο Δευτερα 2 Ιουλίου τα εργαστήρια παιδικής λογοτεχνίας για μικρά παιδιά στο νεο χωρο που έχει διαμορφωσεί το παιδικό βιβλιοπωλείο ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥΛΗ,στη νεα του διεύθυνση Δαβάκη 42 στη Νεάπολη, ακριβώς απέναντι απο την εκκλησία.

Καθημερινά απο Δευτέρα εως Πέμπτη στις 7.00 στην ξύλινη αυλίτσα μας,θα πιανουμε ενα παραμύθι και θα το ..ξεσκονίζουμε.

Ποιός το έγραψε, τι , γιατι, ποιός το εικονοφράφησε,αφήγηση του παραμυθιού,ανάλυση,επανάληψη,δραματοποίηση,θεατρική διασκευή ή παιχνίδι ρόλων με συμμετοχή των παιδιών,μουσικοκινητικά παιχνίδια,παιδική ποίηση,παιδική μουσική και τραγούδια σχετικα με την ιστορία, γνωριμία με συγγραφείς,γνωριμία με υλικά που λερώνουν το σπίτι και δεν αφήνει η μαμα να παίζουμε οπως λάσπη,ζυμάρι,άμμος,δακτυλομπογιές,παιχνίδια του δρόμου στην αυλή,ζωγραφική,τραγούδια,μαφειρική,μεταμφιέσεις,παραδοσιακά παιχνίδια,καθε φορα κατι διαφορετικο,στο κάθε παραμύθι, μια διαφορετική προσέγγιση.

Πως θα λειτουργούν; Δεν χρειάζεστε να είστε εγγεγραμμένοι με το μήνα,μπορείτε να φερνετε το παιδάκι σας όποτε θελετε και έχετε διάθεση.Τα εργαστηρια ειναι φτιαγμένα έτσι ώστε να λειτουργούν αυτόνομα,αυτοτελή κι ελεύθερα.

Η συμμετοχή είναι πέντε ευρώ την καθε φορά,δυο ώρες κάθε φορά.

Μπαίνοντας στην παρεούλα,το παιδάκι σας παίρνει την τσαντούλα του με τα υλικά που θα χρειαστεί,κι ενα δροσερό χυμο και φεύγοντας παίρνει βεβαίωση συμμετοχής στο παραμύθι με το όνομα του παιδιού σαν αναμνηστικό.

Μέσα στο κανονικο σπιτάκι,που λειτουργεί σαν βιβλιοπωλείο,θα βρείτε παιδικά βιβλία δωρα παιχνίδια και διακοσμητικα για πάρτυ και κοινωνικές εκδηλώσεις,και στην κουζίνα καθώς και  στους εξωτερικούς χώρους οι γονείς μπορουν να απασχοληθούν όση ώρα το παιδι θα συμμετέχει στο παραμύθι.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410536446, 6937883318 για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις