ΛΑΡΙΣΑ

Σεμινάρια πληροφορικής από το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε απασχολούμενους στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στα ακόλουθα  αντικείμενα εκπαίδευσης:

  1. «Εισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενους στη μικρή επιχείρηση» διάρκειας 60 ωρών (windows, word, excel, internet)
  2. «Εισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενους στη μικρή επιχείρηση» διάρκειας 100 ωρών (windows, word, excel, powerpoint, access, internet)

στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΑΠ 7, 8, 9», το οποίο υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.)  και εθνικών πόρων.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης απευθύνονται σε εργοδότες, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και συνβοηθούντα μέλη μικρών επιχειρήσεων και όσοι συμμετάσχουν σε αυτά δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η διεξαγωγή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα ξεκινήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου και ανάλογα με τη συγκρότηση τμημάτων σε κάθε πόλη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ www.imegsevee.gr.

Για αιτήσεις συμμετοχής  παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Θεσσαλίας, Καστοριάς 2α Λάρισα, τηλ.2410579876-7, κα Κωνσταντίνα Σκρέκα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις