ΚΟΣΜΟΣ

Είχε τη κόρη της κλεισμένη στην ντουλάπα!

Έναν εφιάλτη ζούσε 10χρονη στις ΗΠΑ, η οποία περνούσε την μέρα κλεισμένη στην ντουλάπα, επειδή η μητέρα της δεν ήθελε να την εμφανίζει! Το άτυχο κοριτσάκι ζυγίζει μόλις 15 κιλά (!), το 1/3 από όσο…θα έπρεπε κανονικά να ζυγίζει.

Όταν βρέθηκε από τις αρχές ήταν υποσιτισμένη, ενώ καθόταν πάνω στις ακαθαρσίες της μέσα στην ντουλάπα. Είχε φροντίσει η μητέρα της να μην ανοίγει η ντουλάπα από μέσα.

Το χειρότερο είναι ότι η 10χρονη είχε δεχτεί κακοποίηση από την ίδια της την μητέρα, η οποία φερόταν πολύ καλά στις άλλες δύο κόρες της. Μάλιστα, την ημέρα που την εντόπισαν οι αστυνομικοί, η μητέρα της είχε πάρει για πρωινό τις άλλες δύο κόρες της.

Η ανήλικη εξήγησε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της δεν την έπαιρνε μαζί, γιατί τα έκανε πάνω της, πράγμα το οποίο παραδέχτηκε και η ίδια η μητέρα. Μάλιστα, εκείνη είπε ότι δεν την έβγαζε έξω, γιατί έτσι αδύνατη που ήταν αν την έβλεπε κάποιος θα είχε μπελάδες!

Πώς έφτασαν στα ίχνη της Το μαρτύριο του κοριτσιού τελείωσε όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί δεν υπήρχε κανείς. Τότε φώναξαν «Είναι κανείς εδώ;» και μια φωνή παιδική ακούστηκε από την ντουλάπα.

Τα «έχασαν» μόλις την είδαν. Η μικρή μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομεία και δεν θέλει να γυρίσει σπίτι, ενώ οι γείτονες υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση. «Βλέπαμε τα άλλα παιδιά και νομίζαμε ότι η μικρή είναι με τον μπαμπά της ή την θεία της», υποστήριξαν οι γείτονες.

Ο σύντροφος της μητέρας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία ιδέα, αφού εδώ και περίπου ένα χρόνο, κάθε φορά που ρωτούσε την μητέρα που είναι η μικρή, απαντούσε ότι είναι στην θεία της ή ότι είναι στο δωμάτιο της τιμωρία. Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ υπό την προστασία του κράτους βρίσκονται πλέον και τα άλλα δύο παιδιά.

prionokordela.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις