ΛΑΡΙΣΑ

Κομήτσας καλεί Χαρακόπουλο για τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Κιλελέρ

Ο δήμαρχος ζητά άμεση συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Άμεση συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, ζητά ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις στα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, ιδιαίτερα μετά την καταστροφική θεομηνία του Μαΐου και τις ζημιές που προκάλεσε σε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών.

Σε επιστολή που έστειλε πρόσφατα, ο δήμαρχος Κιλελέρ συγχαίρει τον κ. Χαρακόπουλο για την ανάληψη των κυβερνητικών του καθηκόντων και τονίζει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να δώσει λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.

Αναλυτικά, στην επιστολή του ο κ. Κομήτσας τονίζει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ, αγαπητέ Μάξιμε

Επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων σας καθηκόντων, ως Αναπληρωτής Υπουργός στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θέλω να σας συγχαρώ εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση που ένας δημότης μας, γόνος αγροτικής οικογένειας με συνεχή παρουσία και συνεχές ενδιαφέρον για τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, προκρίθηκε για την εξόχως σημαντική θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αισθανόμαστε ότι είστε ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την εν λόγω θέση και είμαστε βέβαιοι ότι με το ήθος, την επιστημονική κατάρτιση, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που σας διακρίνουν, θα μπορέσετε να προασπιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των παραγωγών μας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στην περιοχής μας είναι ιδιαίτερα οξυμένα και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης με στόχο την ανακούφιση των αγροτών και προκειμένου να μπορέσουν να ορθοποδήσουν οικονομικά.

Σε αυτή την κατεύθυνση ζητώ μία από τις πρώτες συναντήσεις που θα έχετε ως Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να είναι με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Κιλελέρ προκειμένου να συζητήσουμε και να δρομολογήσουμε λύσεις για τα ζητήματα των αποζημιώσεων στους πληγέντες, από τη θεομηνία του Μαΐου, αγρότες της περιοχής μας, για τις εκκρεμότητες με το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού των αγροτικών αντλήσεων και για το θέμα της απαλλαγής από το τέλος του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας των Τοπικών Κοινοτήτων Γαλήνης, Πλατυκάμπου, Μελισσοχωρίου και Κιλελέρ του Δήμου μας, όπως και για μία σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στον πρωτογενή τομέα και στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής των παραγωγών στο Δήμο Κιλελέρ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις