ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο για Σαμαρά, την Τρίτη βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Β.Ράπανος

Εξιτήριο έλαβε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει κλινήρης για μια εβδομάδα, όπως αυστηρά συνέστησαν οι γιατροί. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Μπαράκ Ομπάμα. Πρόκειται για την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουν οι δύο άντρες μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά και, όπως είναι φυσικό, βασικό μέρος της ατζέντας θα είναι τα θέματα της οικονομίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν από τους πρώτους που είχε αποστείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τον Αντώνη Σαμαρά μετά την ορκωμοσία του.

Στη συνέχεια θα έχει τηλεφωνικές επαφές με τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, και της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε στον πρωθυπουργό και η Ανγκελα Μέρκελ.

Την Τρίτη αναμένεται να λάβει εξιτήριο και ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος. Άκρως φυσιολογικά χαρακτηρίζονται από τους θεράποντες ιατρούς τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο προοριζόμενος υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Ράπανος νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο θεραπευτήριο Υγεία, αφού ένιωσε πόνους στο στομάχι, καταβολή και εφίδρωση.

Υποβλήθηκε σε γαστροσκόπηση και άλλες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων κρίθηκαν φυσιολογικά.

Ωστόσο, η ορκωμοσία του δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη, αφού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να παραμείνει κλινήρης για μια εβδομάδα, όπως αυστηρά συνέστησαν οι γιατροί, μετά την επέμβαση στο μάτι.

in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις