ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει την Χρυσή Μπάλα»

Συναρπάζει με τη φετινή του παρουσία ο διάσημος Πορτογάλος μπαλαδόρος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» και θα ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Πέτερ Σμάιχελ.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας θεωρούν ότι η παρουσία του 27χρονου παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Πορτογαλία μπορούν να του δώσουν το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον “Ρόνι”. Αξίζει αυτή την επιθυμία και νομίζω ότι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία. Σε αυτό το Euro είναι ο πλήρης παίκτης και έχει τεράστιες δυνατότητες.

Νομίζω ότι φέτος θα επιλεγεί καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο Μέσι θα είναι δεύτερος. Κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η παρουσία του με την Πορτογαλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του εγγυώνται ότι θα πάρει τη “Χρυσή Μπάλα”», τόνισε ο 34χρονος στόπερ.

Από την πλευρά του, ο Δανός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Απλά απίστευτος Κριστιάνο (Ρονάλντο). Είναι ο καλύτερος στον κόσμο; Έτσι νομίζω…».

(sportfm.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις