ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεάν σε 41 εκατομμύρια οικογένειες της Γερμανίας διανεμήθηκε η Bild

Στο πλαίσιο των εορτασμών της 60ής επετείου από την κυκλοφορία της εφημερίδας

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η Bild, διανεμήθηκε σήμερα δωρεάν σε  41 εκ. οικογένειες της χώρας γεγονός που την έβαλε κατευθείαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Στην κίνηση αυτή προχώρησε στο πλαίσιο του εορτασμού της 60ης επετείου από την κυκλοφορία της.

Η Bild, είναι μία καθημερινή εφημερίδα που ασκεί μεγάλη επιρροή στην Γερμανία και ενώ κανονικά στοιχίζει 70 σεντς το φύλλο, σήμερα διένειμε 41.000.000 αντίτυπα σε όλες τις ταχυδρομικές διευθύνσεις στη χώρα με εξαίρεση τις διευθύνσεις 200.000 πολιτών οι οποίοι είχαν ζητήσει να μην λάβουν το σημερινό φύλλο, γεγονός που αποδόθηκε σε μία προσπάθεια των ανταγωνιστών της Bild να μποϊκοτάρουν την ένταξή της στο βιβλίο Γκίνες.

«Δωρεάν Bild για όλους» έγραφε η εφημερίδα στον πρωτοσέλιδο τίτλο της πάνω από μια ανοιχτή επιστολή του διευθυντή της, Κάι Ντίκμαν. «Η Bild γιορτάζει σήμερα τα 60α της γενέθλια. Και αυτή η εφημερίδα είναι το δώρο σας», έγραψε ο Ντίκμαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στην Γερμανία πιστοποίησε ότι με την σημερινή διανομή επιτεύχθηκε «η μεγαλύτερη κυκλοφορία για δωρεάν ειδική έκδοση της εφημερίδας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις