ΕΛΛΑΔΑ

Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά από αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Η επέμβαση διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες λόγω και της μεγάλης προετοιμασίας που απαιτείται.

Με τον πρωθυπουργό επικοινώνησε τηλεφωνικά το βράδυ της Παρασκευής ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Ευχές για περαστικά δέχτηκε, επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και την γενική γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του κ. Σαμαρά αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

Σταθεροποιημένη και βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου, όπως προκύπτει από το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Το ανακοινωθέν αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ο κ. Βασίλειος Ράπανος υπεβλήθη σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου υπήρξαν άκρως ικανοποιητικά.

» Η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη και βαίνει βελτιούμενη. Η θεραπευτική αγωγή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Άλλο Ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξει λόγος.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις