ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Ράπανος

Στο ιδιωτικό νοσοκομείο “Υγεία” νοσηλεύεται ο νέος υπουργός των Οικονομικών κ. Βασίλης Ράπανος.Ο κ. Ράπανος παρουσίασε υψηλό πυρετό νωρίτερα σήμερα και ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα (διατηρούσε την θέση του προέδρου του ΔΣ της ΕΤΕ μέχρι την τοποθέτησή του ως υπουργού Οικονομικών).

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο ιδιωτικό νοσηλευτήριο ο κ. Ράπανος παρακολουθείται τακτικά από τον καθηγητή κ. Πάρι Κοσμίδη, λόγω της παλαιότερης περιπέτειας υγείας που είχε.

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο υπουργός Οικονομικών υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναφέρει πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Οι πληροφορίες ότι ο κ. Ράπανος υπέστη και λιποθυμικό επεισόδιο δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο “υγεία”, αναφέρεται: “Ο κ. Βασίλειος Ράπανος εισήχθη σήμερα 22/6/2012 εκτάκτως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ  λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, ιλίγγων, ναυτίας, εφιδρώσεων και καταβολής. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί. Θα υποβληθεί στις δέουσες εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτίων της κατάστασης του”.
protothema.gr 

Close