Στην τελική ευθεία ο Στέλιος Βάσκος

Δημοσιεύθηκε στις: 22 Ιουνίου 2012, 08:30

Πανέτοιμος για την έναρξη του μεγάλου του εγχειρήματος «Τρίκαλα – Μόναχο- Τρίκαλα» την Δευτέρα 25 Ιουνίου.

Ο βετεράνος ποδηλάτης της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος θα ξεκινήσει την υπερπροσπάθεια του λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων και με τις ευχές των συντοπιτών του θα αρχίσει το μεγάλο ταξίδι για το Μόναχο.

Ο Στέλιος θα κάνει περίπου 4000 χιλιόμετρα πάνω στο ποδήλατο του ενώ θα συνοδεύεται από μία πολυμελή και εξειδικευμένη ομάδα ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι αλλά και τα απρόβλεπτα του εγχειρήματος.

Στο Σάλτσμπουργκ και το Μόναχο οι Έλληνες ομογενείς περιμένουν τον Στέλιο Βάσκο και θα τον υποδεχτούν θερμά ενώ υποδοχή έχει ετοιμαστεί και στην Σέρβικη πόλη Βράνια που είναι αδελφοποιημένη με τα Τρίκαλα.

Ο Στέλιος μεταφέρει  μήνυμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς θα στηρίξει οικονομικά με το εγχείρημα του τον σημαντικό αυτό οργανισμό που ασχολείται καθημερινά με την επίλυση των προβλημάτων των παιδιών.

Καθ’ όλη την διάρκεια του εγχειρήματος θα υπάρχει ενημέρωση από το www.steliosvaskos.gr ενώ από σήμερα Παρασκευή 22  Ιουνίου θα λειτουργεί στην αρχή της Ασκληπιού, στο κέντρο των Τρικάλων, ειδικό περίπτερο όπου μέσω οθονών θα μπορεί κανείς να ενημερώνεται για την πορεία του εγχειρήματος.

Στο ίδιο σημείο θα υπάρχει και αγορά με προϊόντα του «Χαμόγελου του Παιδιού» αλλά και ο κουμπαράς του οργανισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ