ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όνειρο ήταν και… πάει για την Εθνική

Το ταξίδι της Εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας σταμάτησε στους “8”. Πάλεψε η Ελλάδα κόντρα στο φαβορί για την κατάκτηση του Euro Γερμανία παρά την ήττα με 4-2.

Η Ελλάδα πάλεψε με όσα ψυχικά αποθέματα είχε κόντρα στο μεγαθήριο και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Γερμανία και επιστρέφει στην πατρίδα με ψηλά το κεφάλι από το συγκεκριμένο τουρνουά παρά το βαρύ σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό για την Εθνική μας ομάδα. Οι Γερμανοί είχαν την απόλυτη υπεροχή πέτυχαν και το γκολ που ήθελαν.

Από την άλλη η Ελληνική ομάδα εκτός από μια δυο φάσεις, δεν έδειξε κάτι καλό και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κορυφαίοι ήταν οι Σηφάκης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, ενώ ήταν λάθος η επιλογή του Σάντος να ξεκινήσει τον Νίνη δεξιά και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έκανε ο Σάντος κατάφερε να κάνει πιο δραστήρια την Εθνική μας και τα κατάφερε μέχρι το 55′, όπου ο Σαμαράς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην συνέχεια όμως η Γερμανία ανέβασε την απόδοσή της κατά πολύ πέτυχε τρία ακόμη τέρματα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την Ελλάδα το μόνο που κατάφερε να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλπιγγίδη σε 4-2.

Από την άλλη όπως και να έχει το ταξίδι της Ελλάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας ήταν όμορφο και οι Έλληνες παίκτες πέτυχαν τον στόχο που ήταν η είσοδος στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Επόμενος στόχος για την “γαλανόλευκη” η συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις