ΕΛΛΑΔΑ

Ντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Κάποια συνιστώσα σας θα είναι στο Gay Parade

Ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος βρέθηκε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της οποίας ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με την Θεανώ Φωτίου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πλαίσια της λεκτικής τους αντιπαράθεσης επανέλαβε δύο φορές τη φράση: “είμαι σίγουρος ότι μια συνιστώσα σας θα είναι και στο Gay Parade, αυτές είναι οι ασχολίες σας”. Στη συνέχεια ανέφερε: “Τις εκλογές τις χάσατε, αν δεν σας αρέσει κοιτάξτε να τα βρείτε με τις συνιστώσες σας”.

Ο κ. Ντινόπουλος στις παρατηρήσεις της παρουσιάστριας αλλά και της βουλευτού για το προκλητικό του ύφος απάντησε μεταξύ άλλων: “Εγώ έτσι μιλάω”.

Ακούγοντας τον κ. Ντινόπουλο, η παρουσιάστρια της εκπομπής κ. Τσαπανίδου ανέφερε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να πάει όπου θέλει και να εκφραστεί όπως θέλει, ενώ ο ίδιος απάντησε, “και εγώ μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω”.

Αν μη τι άλλο, μια πολιτική στάση που υπερβαίνει τον πολιτικό πολιτισμό.

Υπενθυμίζεται ότι κριτική για το παρέλαση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έκανε νωρίτερα από μέρους του και ο μητροπολίτης Άνθιμος χαρακτηρίζοντάς την “ανήθικη”.

news247.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις