ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προβλέψεις για το αυριανό παιχνίδι έκανε ο Σόιμπλε

Είπε καλές κουβέντες για την εθνική μας, αλλά …

Μπορεί να μην είναι τόσο εκφραστικός και εκδηλωτικός, όσο παρουσιάζεται η Άνγκελα Μέρκελ όταν παρακολουθεί αγώνες της Εθνικής Γερμανίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στερείται απόψεων για το ποδόσφαιρο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Die Zeit, o υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας έκανε πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του επικείμενου – και πολυσυζητημένου- αγώνα ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της χώρας του και την αντίστοιχη ελληνική, στα τελικά του Euro 2012.

Τι ακριβώς προέβλεψε ο κ. Σόιμπλε; Ότι η δική μας ομάδα θα «φορτωθεί» … μια Τρόικα από γκολ, παρουσιάζοντας ταυτοχρόνως έλλειμμα δύο τερμάτων. Δεν το είπε φυσικά με τέτοιους οικονομικούς όρους ο άνθρωπος, με απλό τρόπο εκφράστηκε: Νίκη της Γερμανίας με 3-1 προέβλεψε.

Τον καλό του το λόγο τον εκστόμισε πάντως για τη δική μας ομάδα – κάτι που συνήθως δεν κάνει για τα πολιτικά και οικονομικά θέματα:

«Οι Έλληνες έπαιξαν φανταστικά απέναντι στην Ρωσία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι το ματς, αλλά η γερμανική ομάδα διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις