ΛΑΡΙΣΑ

Διευκρινίσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας

Για τα καλοκαιρινά Σάββατα αλλά και τον Σύλλογο Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων – μελών του συλλόγου κατά τους θερινούς μήνες έχει να προβεί στις παρακάτω διευκρινίσεις:

Στη Γενική Συνέλευση, η οποία σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό αποτελεί το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, στις 23/2/2012, αποφασίστηκε να προταθεί στα καταστήματα – μέλη του συλλόγου να  παραμείνουν κλειστά για οκτώ (8) Σάββατα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εξειδικεύοντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης αποφάσισε τα Σάββατα αυτά να είναι εκείνα των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2012.

Η παραπάνω απόφαση αφορά στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και η εφαρμογή της είναι προαιρετική.

Ως εκ τούτου, η πρόταση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας προς τα μέλη του είναι να παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2012, αρχής γενομένης από το Σάββατο 7/7/2012.

Αναφορικά με την ανακοίνωση της περασμένης Παρασκευής άλλου φορέα, ο οποίος αναφέρθηκε από μερίδα τοπικών μέσων ενημέρωσης με τον προσδιορισμό εμπορικός σύλλογος έχουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας εκπροσωπεί πάνω από 1200 επιχειρήσεις με έδρα τόσο το κέντρο όσο και την ευρύτερη περιφέρεια της πόλης μας και έχει ιστορία πάνω από έναν αιώνα. Είναι δε ο μοναδικός φορέας εκπροσώπησης των εμπόρων της πόλης, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από το πρωτοδικείο Λάρισας με το διακριτικό τίτλο «Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας».

Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε αναφορά σε συλλογικό φορέα της πόλης με τη χρήση του προσδιορισμού εμπορικός σύλλογος είναι εσφαλμένη και ουδεμία σχέση έχει με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις