ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαφορά στο οικονομικό με Καρλάο

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Αναγέννηση Επανομής, Κάρλος Καρλάο, συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο της ΑΕΛ. Ο Καρλάο είναι σέντερ μπακ έχει ύψος 1.83 και έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Ατλέτικο Παραναένσε, Φιγκεϊρένσε και Ιπατίνγκα.

Στις πρώτες επαφές που έγιναν όμως ανάμεσα στις δύο πλευρές το κλίμα ναι μεν είναι θετικό, αλλά παρουσιάστηκε μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νέτο Γκουερίνο, Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, είχε μία πρώτη κουβέντα γύρω από το θέμα με ανθρώπους των «βυσσινί» με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότί προέκυψε μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για την μεταγραφή του Μάγια Τάσιο, που είχε μείνει ελεύθερος τον Γενάρη του 2012 από την Αναγέννηση Επανομής και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ρεζέντε της Βραζιλίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Κάρλος Καρλάο, ο οποίος είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ τη φετινή σεζόν, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις