ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Έλα έξω αν είσαι άνδρας»!

Ο Όλεγκ Μπλαχίν ενεπλάκη σε θυελλώδη καυγά με δημοσιογράφο μετά την ήττα της Ουκρανίας από την Αγγλία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Όλεγκ Μπλαχίν αισθάνθηκε πως οι ερωτήσεις που του γίνονταν ήταν πολύ προσωπικές, με τον 59χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουκρανίας να προ(σ)καλεί τον συμπατριώτη του δημοσιογράφο να “βγούμε έξω για να έχουμε μία ανδρική κουβεντούλα”.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεών του στην αίθουσα συνεντεύξεων, ο Μπλαχίν έδειξε τον δημοσιογράφο αλλά και την πόρτα της εξόδου, με τον δεύτερο να αρνείται όμως την “πρόταση”.

“Σεβάσου τη δουλειά μου και εμένα. Θέλεις να τα βάλεις μαζί μου; Ας έχουμε μία ανδρική συζήτηση. Θα πρέπει να σέβεσαι ότι έχω παίξει ποδόσφαιρο. Εσύ έχεις παίξει ποδόσφαιρο;”, τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος ο Μπλαχίν, και συνέχισε:

“Σεβάσου τη δουλειά μου και εμένα. Δεν θέλω από κανέναν να κριτικάρει την ομάδα μου, τον Γκούσεβ ή τον Σεβτσένκο. Εάν είσαι άνδρας έλα έξω μαζί μου. Ένας προς ένας”.

Λίγο νωρίτερα, ο έμπειρος τεχνικός είχε βάλει στο στόχαστρό του και τη διαιτησία του αγώνα με την Αγγλία, στεκόμενος στη μη κατακύρωση του γκολ του Ντέβιτς, όπου ο Τζον Τέρι φαίνεται (από το ριπλέι) να διώχνει την μπάλα μετά το πλασέ του Ουκρανού ενώ εκείνη είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος (στο 62ο λεπτό με το σκορ στο 0-1).

“Υπάρχουν πέντε διαιτητές στο γήπεδο και η μπάλα είναι 50 εκατοστά πίσω από τη γραμμή του τέρματος. Γιατί χρειαζόμαστε πέντε διαιτητές;

Δεν βλέπουν την αγκωνιά του Κάρολ; Ή τα φάουλ του Τέρι στην πλάτη των παικτών μου;

Ο Κολίνα μας είχε πει ότι κάθε κίνηση με τον αγκώνα είναι κάρτα και κάθε φάουλ από πίσω τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Και που του είδαμε αυτό να εφαρμόζεται απόψε;

Γράψτε ό,τι θέλετε, τα έχετε δει. Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στον διαιτητή”.

Όσον αφορά στο ζευγάρι Αγγλία-Ιταλία που θα είναι ο 4ος χρονικά προημιτελικός σε αυτό το Euro, ο Μπλαχίν είπε:

“Εάν έπαιζαν κόντρα στην Ισπανία θα ήταν πιο δύσκολα για αυτούς (σ.σ. Αγγλία). Η Ιταλία δεν είναι η ίδια ομάδα που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από έξι χρόνια”.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις