ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Κανείς δεν υποτιμά την Ελλάδα σε νοκ άουτ παιχνίδι»

Βέβαιος ότι η εθνική μας θα παλέψει στα ίσα τους Γερμανούς δηλώνει ο Οτο Ρεχάγκελ

Την βεβαιότητά του πως η Ελλάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην Γερμανία στον προημιτελικό της Παρασκευής εξέφρασε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Οτο Ρεχάγκελ.

Ο 73χρονος προπονητής μιλώντας στην «SportDay» τόνισε πως οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος δεν είναι χαμένοι από χέρι απέναντι στα «πάντσερ», μια και δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει την Εθνική σε νοκ άουτ παιχνίδι. «Χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνό μου από χθες βράδυ που οριστικοποιήθηκε η πρωτιά της Γερμανίας στον όμιλο και η διασταύρωσή της με την Ελλάδα.

Θέλουν όλοι να μάθουν από μένα ποια είναι η γνώμη μου για τον αγώνα της Παρασκευής, από τη στιγμή που δούλεψα τόσα χρόνια στην Ελλάδα και, όσο να ‘ναι, την ελληνική ομάδα την ξέρω καλά. Η Γερμανία έχει μεγάλη παράδοση και δύναμη στο υψηλό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι χαμένη από χέρι. Έχει τις πιθανότητές της και είναι σίγουρο ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της», ανέφερε αρχικώς ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι η Ελλάδα έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Ρωσία και ήταν απολύτως δίκαιη η πρόκριση. Από ‘κει και πέρα, όπως είπα και εδώ στη Γερμανία, κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την Ελλάδα ειδικά σε νοκ άουτ παιχνίδια, όπως αυτό της Παρασκευής. Γιατί η Ελλάδα με το πάθος και την αγωνιστικότητα που τη διακρίνει είναι πάντα ικανή για όλα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις