ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωσε και Δεινόπαπα η Λάρισα

Μετά την απόκτηση του Θανάση Μάγγου, η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε και τον Θανάση Δεινόπαπα.

Τριετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν πέτυχε 5 γκολ σε 24 εμφανίσεις με την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου, γιατί – ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται – η ΑΕΛ παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος.

Ο κόσμος της και το γήπεδο είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, που δείχνουν ότι η ΑΕΛ έχει και δυναμική και πολλές προοπτικές. Αυτοί ήταν και οι βασικότεροι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Νομίζω ότι δεν είναι στιγμή για πολλά λόγια.

Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, γνωρίζουμε ότι η Football League δεν είναι μια εύκολη κατηγορία και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά για να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει βήματα προς τα εμπρός».

Το βιογραφικό του:

Γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου του 1988 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Τριανδρίας για να γίνει επαγγελματίας με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, όπου αγωνίστηκε τη διετία 2008-10.

Οι καλές του εμφανίσεις τον έφεραν στη Super League και την ομάδα της Κέρκυρας, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11 καταγράφοντας 6 συμμετοχές.

Η περσινή σεζόν ήταν και η πιο παραγωγική του, αφού με τα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής κατέγραψε 24 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League

Τα στατιστικά του:

Σεζόν / Ομάδα / Αγώνες – Γκολ
2008-09 / Αγροτικός Αστέρας / 24 – 2
2009-10 / Αγροτικός Αστέρας / 27 – 2
2010-11 / Κέρκυρα / 6 –
2011-12 / Αναγέννηση Επανομής / 24 – 5

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις