ΛΑΡΙΣΑ

«Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών» οι πρώτες δηλώσεις Γελαλή

Από την κόλαση στον… παράδεισο. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η συμερινή ημέρα για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γελαλή που μέχρι το 95% των αποτελεσμάτων ήταν εκτός βουλής για να εκλεγεί τελικά βουλευτής κυριολεκτικά στο φινάλε της καταμέτρησης!

Στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις στο onlarissa.gr εξηγεί την τεράστια ένταση που βίωσε: «Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όλα αυτά που αισθάνθηκα. Τα συναισθήματα άλλαζαν από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρώτα υπήρχε μία «απογοήτευση» γιατί το εκλογικό ποσοστό του κόμματος ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Παρόλα αυτά όταν προσωπικά πλέον πλησιάζεις σε ένα στόχο τόσο κοντά, σίγουρα σε δυσαρεστεί το γεγονός του να μην εκλεγείς για λίγες ψήφους. Αυτό για μένα άλλαξε στα τελευταία τμήματα αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του Λαρισινού λαού.

«ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γελαλής εξήγησε πως «θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις υποσχέσεις μας. Από αύριο πάλι θα είμαστε δίπλα στο λαό.

Τα προβλήματα δυστυχώς είναι συσσωρευμένα. Είναι και αρκετά και δύσκολα.

Χρειάζεται προσπάθεια. Εάν συνεχιστεί η πολιτική από την πλευρά της Ν.Δ. της μνημονιακής κατεύθυνσης θα είμαστε αντίθετοι. Θα παλέψουμε γι’ αυτά τα οποία λέγαμε προεκλογικά».

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις