ΛΑΡΙΣΑ

«Παραμένει ισχυρή η παρουσία μας» λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας

Κάνοντας λόγο για προεκλογική εκστρατεία που βασίστηκε σε «τρομοκρατία των πολιτών» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας εκτιμούν θετικά το εκλογικό αποτέλεσμα γι’ αυτούς, σημειώνοντας ότι διατηρούν ισχυρή παρουσία.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν τα εξής: «το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων, που τίμησαν με την ψήφο τους το Κίνημα στις προηγούμενες εκλογές, παραμένει αταλάντευτο στην απόφασή του, έχοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές μας ως προς την αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε.

Η παρουσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο παραμένει ισχυρή, εκπροσωπώντας τη φωνή των Ελλήνων που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, σε μία ελεύθερη Ελλάδα.

Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία που τα χαρακτηριστικά της ήταν η τρομοκρατία των πολιτών, η απειλή των Ελλήνων ψηφοφόρων από τα γνωστά κέντρα του εξωτερικού και φυσικά η πόλωση μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, που οδήγησε το εκλογικό αποτέλεσμα σε ένα νέο δικομματικό πολιτικό σύνδρομο.

Παραμένουμε σταθεροί στα πιστεύω μας και θα αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα μέσα στη Βουλή, για να προασπίσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία και την ευημερία της Ελληνικής οικογένειας. Θα πολεμήσουμε για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω».

newsroom onlarissa.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις