ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική μας απογοήτευσε ακόμα και τον Οτο Ρεχάγκελ!

Στεναχωρημένος ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής με την εμφάνιση στο παιχνίδι με την Τσεχία

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Εθνικής από την Τσεχία στεναχώρησε και τον Ότο Ρεχάγκελ ανέφερε ο Γιάννης Τοπαλίδης σε συνέντευξή του.

Ο βοηθός του Γερμανού, για όσο διάστημα εκείνος ήταν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας υποστήριξε ότι επικοινώνησε μαζί του και μετά το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής…

«Με πήρε στεναχωρημένος τηλέφωνο και θυμήθηκε τις ομιλίες που έκανε στους παίκτες: “Να, αυτό έλεγα πάντα, να είμαστε συγκεντρωμένοι”, μου είπε, γιατί όντως ύστερα από ένα 2-0, δύσκολα γυρίζει ένα παιχνίδι», τόνισε ο Γιάννης Τοπαλίδης στον Επενδυτή και συνέχισε:

«Με την Τσεχία είχαμε μια ανεξήγητη συμπεριφορά και μας κόστισε. Σαφώς, όμως, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και μιλώ και από την προσωπική πείρα των δέκα ετών στον πάγκο της εθνικής μας.

Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που δεχθήκαμε δύο γκολ επί ημερών του κ. Σάντος γεγονός που μαρτυρά πόσο καλή άμυνα διαθέτουμε. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο ήταν ότι δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε την αντίπαλη εστία και αναλωθήκαμε σε ανορθόδοξο ποδόσφαιρο με “γιόμες”».

Τέλος για το παιχνίδι με την Ρωσία σχολίασε: «Αν έχουμε ως οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

(sportfm.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις