ΕΛΛΑΔΑ

Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας. Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο, για κάθε λαθρομετανάστη» τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του «για ανάπτυξη και για δουλειές για τα νέα παιδιά».Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «οι εκλογές είναι κρίσιμες και θα παιχθούν μέχρι την τελευταία κάλπη», αλλά και ότι «το κρίσιμο ερώτημα είναι ευρώ ή δραχμή όπως θέλει το λόμπι της δραχμής και επιθυμούν και δυνάμεις στο εξωτερικό. Αν συνέβαινε αυτό θα πηγαίναμε πενήντα χρόνια πίσω».

Επίσης καταφέρθηκε εναντίον «ξένων εντύπων» λέγοντας ότι «υποδείξεις και στημένες προβοκάτσιες να τις κάνουν αλλού» και πρόσθεσε ότι τα δημοσιεύματα αυτά βοηθάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και το λόμπι της δραχμής.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε οικονομικό πρόγραμμα και «δεν έχει ούτε ένα νούμερο μέσα» και σημείωσε ότι «Το “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει μετακομίσει και το πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ που υπήρξε ποτέ».

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις