ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση με εικαστικά έργα των εκπαιδευομένων του 1ου ΣΔΕ Λάρισας

Έγιναν τα εγκαίνια της  έκθεσης εικαστικών  έργων και κατασκευών των εκπαιδευομένων του 1ου Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας στο Γαλλικό Ινστιτούτο, με θέμα «φως στο σκοτάδι».

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία της  η κ. Πράντζιου, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Η ομάδα των εκπαιδευομένων που υλοποίησε το project έθεσε  ως βασικό της στόχο να αντιμετωπίσει τη σκοτεινιά της κρίσης, ως ευκαιρία για καινούργια δημιουργικά ανοίγματα στο φως.

Οι εκπαιδευόμενοι επιστράτευσαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και δημιούργησαν ζωγραφικά έργα αλλά και πρωτότυπες κατασκευές ανακυκλώνοντας άχρηστα υλικά, δημιουργώντας έτσι ευφάνταστα φωτιστικά.

Τους εκπαιδευόμενους στήριξε με την εμπειρία  ομάδα από το σύλλογο αποφοίτων του ΣΔΕ. Εμψυχωτές της ομάδας των εκπαιδευομένων οι εκπαιδευτικοί Βάσω Γώγου, Στέλλα Χριστοφορίδου και Άρης Ντούμος σε συνεργασία και με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του 1ου ΣΔΕ, τη σύμβουλο σταδιοδρομίας Μίνα Ερκεζίκη και την σύμβουλο ψυχολόγο Βάσια Νημά.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και το Σάββατο 16 Ιουνίου  Ώρες λειτουργίας: 11 – 1 το πρωί και 6.30 – 9 το απόγευμα.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά συνεχίζονται καθημερινά κάθε απόγευμα, από τις 5 έως τις 8 στο 5ο Λύκειο Λάρισας, όπου στεγάζεται το σχολείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410670950.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις