ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος: Να μη γίνει η Ελλάδα “Βενεζουέλα της Μεσογείιου”

«Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να μετατραπεί σε Βενεζουέλα της Μεσογείου! Να μην αφήσουμε τους μαθητευόμενους μάγους να μας οδηγήσουν στην διεθνή απομόνωση!

Να μην επιτρέψουμε στην οργή και στη τυφλή ψήφο να βάλει την Ελλάδα σε εθνική περιπέτεια που θα την πληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας» κάλεσε τους πολίτες ο Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στα Φάρσαλα.

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Λαρίσης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για επικίνδυνο λαικισμό και ανευθυνότητα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι το πρόβλημα της ανεργίας θα λυθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει νέα λουκέτα με τις εξαγγελείες του για νέους φόρους στην επιχειρηματική δράση; Υπάρχει Έλληνας που θεωρεί ότι η λαθρομετανάστευση θα σταματήσει όταν δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα στους παράνομους μετανάστες και καλέσουμε και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Υπάρχει πολίτης αυτής της χώρας που πιστεύει ότι η Ελλάδα θα αποφύγει την καταστροφή αν βγει από το ευρώ, την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, όπως επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση με συγκεκριμένα βήματα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και την επαναφορά της τάξης και της ευνομίας στην κοινωνία. Έχει τη θέληση και τη γνώση, με την εντολή του ελληνικού λαού την Κυριακή, να σχηματίσει μια ισχυρή κυβέρνηση που θα διαπραγματευθεί με την Ευρώπη και θα βάλει σε ρότα την επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

Στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Στην κάλπη μας περιμένουν δύο επιλογές. Αυτή της εθνικής καταστροφής, της υποτιμημένης δραχμής, της βαλκανικής μας περιθωριοποίησης, της λαθρομετανάστευσης και της ανομίας. Και από την άλλη! αυτή της Ευρώπης που αλλάζει και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη για να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Το αύριο βρίσκεται στα χέρια μας. Καμία ψήφος χαμένη. Κανένας δεν περισεύει. Η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων που θέλουν Ευρώπη, που θέλουν σταθερότητα, που θέλουν ανάπτυξη!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις