ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Σάρωσε» ο Λαζόπουλος στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» της σεζόν!

Ο Λαρισαίος ταλαντούχος ηθοποιός και συγγραφέας ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Οκτώβριο

Αυλαία έριξε χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές και ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τον Οκτώβριο.

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο, λόγω της περιοδείας του με την παράσταση «Sorry, I’ m Greek» σε ευρωπαϊκές πόλεις, ο Λάκης άνοιξε ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του στον ALPHA.

Επειδή μάλιστα σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές, ο Λαζόπουλος σχολίασε πολύ τις πολιτικές εξελίξεις και περιόρισε το… διασκεδαστικό-τραγουδιστικό μέρος, όπως συνήθιζε να κάνει στην τελευταία εκπομπή κάθε σεζόν.

Ο «Mr Τσαντίρι» τα… έχωσε σε πολλούς, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σατιρικής γλώσσας, την οποία γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται. Και οι τηλεθεατές, τον ψήφισαν για ακόμα μία Τρίτη, κάνοντας τον ALPHA νικητή στη μάχη της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν, σημείωσε 30,4 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας που μετέδιδε την ίδια ώρα η ΕΤ1 έκανε 16,6.

Με τον αέρα του νικητή και για τη φετινή σεζόν, έχοντας αποδεδειγμένα τη «λαϊκή εντολή», ο Λάκης Λαζόπουλος κατέβασε ρολά στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του, αλλά ανανέωσε το ραντεβού με τους φανατικούς «ψηφοφόρους» του για τον Οκτώβριο.

(newsit.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις