ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Εγώ τα χαρίζω όλα αλλά υπάρχει κανένας να αναλάβει;» διερωτάται ο Πηλαδάκης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Ελευθερία” ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή τι να πω, προσπαθώ να λειτουργήσει η ομάδα και να μην αφεθεί στην τύχη της. Οι φορείς της πόλης δεν βοηθάνε την ομάδα, το δημόσιο λόγω αδυναμίας αδυνατεί να πληρώσει και αναφέρομαι στην επιστροφή ΦΠΑ από την κατασκευή του γηπέδου και εγώ αυτή τη στιγμή αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ήρωες…

Οχτώ χρόνια βαρέθηκα να κάνω τον ήρωα, δεν μπορεί η πόλη να μην βοηθάει την ομάδα και επίσης να έχουμε να πάρουμε και αρκετά εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο.

Δεν πάει άλλο. Γιατί να συνεχίσω… Αγαπώ την ομάδα, αλλά πλέον κινδυνεύω να χάσω εντελώς όλη μου την περιουσία που την έβαλα υποθήκη για το γήπεδο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πια ήρωες… Για να βγει φέτος η χρονιά εκτός από τα έσοδα που είναι να λάβουμε υπάρχει ένα ταμειακό έλλειμμα της τάξης των 800.000 ευρώ.

Τόσα χρειάζονται να βγει η χρονιά. Και ρωτάω από που θα καλυφτεί; Ποιος θα βάλει τα επιπλέον χρήματα; Με τις προσφυγές υπάρχει πρόβλημα, αλλά τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί αν είχαμε το οφειλόμενο ρευστό του δημοσίου θα είχαν γίνει συμβιβασμοί.

Δεν ξέρω τι θα γίνει πλέον… Γιατί να μένω στην ομάδα μόνος και αβοήθητος; Δεν έχω δει κανέναν να συγκινείται… Σκέφτηκα η ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο και να ορίσει διοίκηση, αλλά δεν ταιριάζει στην ΑΕΛ αυτό. Αλλά αν είναι η ύστατη λύση της επιβίωσης θα το πράξω».

Με τα χρήματα που καταβάλλονται στην τράπεζα όπου υπάρχει ομολογιακό δάνειο για την κατασκευή του γηπέδου τι γίνεται;
«Είναι θέμα που προσπαθώ να το λύσω και η ΑΕΛ για να συνεχίζει να αγωνίζεται στο γήπεδο και να λειτουργεί ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα.

Αυτό το πετυχαίνουμε με μεγάλο κόπο, αλλά δεν μιλάω για το γήπεδο αυτή τη στιγμή, αλλά για την ομάδα. Εγώ τα χαρίζω όλα αλλά υπάρχει κανένας να αναλάβει; Προσπαθώ κάθε μέρα να πληρώνουμε υποχρεώσεις, λίγα χρήματα ή πολλά δεν έχει σημασία σ’ αυτή την περίοδο κάθε ευρώ είναι σημαντικό και προσπαθούμε…»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις