ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο κηποθέατρο «Αλκαζάρ»

Διαβάστε αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα μέχρι και τον Σεπτέμβριο

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται κανονικά οι Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο «ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ  ΑΛΚΑΖΑΡ»,  με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Θα πραγματοποιηθούν, θεατρικές παραστάσεις σημαντικών θιάσων, παραστάσεις για παιδιά, Καραγκιόζη, Συναυλίες, εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων και συγκροτήματα παραδοσιακού και σύγχρονου χορού. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τις αρχές  Ιουνίου  και τελειώνουν περί  τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Το πλήρες πρόγραμμα του Καλοκαιριού αναλυτικά:

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ – 2012

ΤΡΙΤΗ: 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ: 20 Ιουνίου: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ , πραγματοποιεί την ετήσια παράστασή της. Ώρα έναρξης: 8 μ.μ

ΠΕΜΠΤΗ: 21 Ιουνίου: Οι Λέσχες Πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ, πραγματοποιούν την ετήσια εκδήλωσή τους με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 22 Ιουνίου: Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ του Χρήστου Κατούνα, θα παρουσιάσει το άκρως Καλοκαιρινό «DANCE  SHOW», με τον τίτλο: Burn the floor”.Παρουσιάζουν οι: Νταϊλιάνης Απόστολος- Δημηνίκου Κατερίνα.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 23 Ιουνίου:  Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ-«Ανδρέας Τσατσαρής» του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ, παρουσιάζει την κωμωδία των Γεράσιμου Σταύρου- Ανδρέα Φραγκιά: «ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ». Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 24 Ιουνίου:  Η  ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ  «REAL  DANCE STUDIO», παρουσιάζει την Θερινή του παράσταση σε μια μαγευτική βραδιά χορού. Γενική είσοδος: 8 Ευρώ.  Για παιδιά έως και 10 ετών  δωρεάν.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 25 Ιουνίου:   Η «αρτivities» και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΒΟΛΟΥ, παρουσιάζουν την τραγωδία του ΣΟΦΟΚΛΗ «ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ», με τον Αιμίλιο Χειλάκη στον ομώνυμο ρόλο.

ΤΡΙΤΗ: 26 Ιουνίου:   Η «Θεατρική Διαδρομή», θα παρουσιάσει την κωμωδία του Πέτρου Ζούλια «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝΠΕΘΑΙΝΕΙ» με πρωταγωνιστές τους: Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο , Τζόυς Ευείδη ,Έρση Μαλικένζου, Πάνο Σταθακόπουλο κ.α

ΤΕΤΑΡΤΗ: 27 Ιουνίου: Η ομάδα «Μαγικές σβούρες» παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» του Οίλια Σαίξπηρ, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος: 10 Ευρώ.

ΠΕΜΠΤΗ: 28 Ιουνίου:  Συναυλία με τους Γιάννη  Κότσιρα και την «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας» – Βόλου, με αφορμή τα 90 ΧΡΟΝΙΑ μνήμης στη Σμύρνη  και με τον τίτλο «Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ».

                         ————————————————————————

ΙΟΥΛΙΟΣ – 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ:  2  ΙΟΥΛΙΟΥ:  Το «Θέατρο Αθηνά», παρουσιάζει την εκπληκτική κωμωδία του Γιώργου Θεοδωσιάδη: «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ..ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ» με τους Σπύρο Σπαντίδα, Σπύρο Πούλη, Θανάση Βισκαδουράκη και στο ρόλο της ¨Καλής Νεράιδας¨  η  Δήμητρα  Στογιάννη.

ΤΡΙΤΗ: 3 ΙΟΥΛΙΟΥ:  Συναυλία- αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και την Βίκυ Μοσχολιού, με τους: Δημήτρη Μπάση, την Γιολάντα Δαναού και την Μόρφω Τσαϊρέλη.

                                                   ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 4 & 5 ΙΟΥΛΙΟΥ:   Η αγαπημένη ηρωϊδα των παιδιών «ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ» του Nickelodeon, με 10 ηθοποιούς- χορευτές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μια παράσταση για όλη την οικογένεια. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 6 ΙΟΥΛΙΟΥ:  «ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με 12 εξαιρετικούς ηθοποιούς. Μία φαντασμαγορική θεατρική παράσταση για παιδιά και όχι μόνο.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 9 ΙΟΥΛΙΟΥ :  Η κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου  «ΤΟ ΜΗΛΟ» μια ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών και γυναικών με τους: Ναταλαλία Δραγούμη και Θανάση Τσαλτάμπαση.

ΤΡΙΤΗ: 10 ΙΟΥΛΙΟΥ: «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ  ΑΤΤΙΚ», σε μουσική έρευνα και κείμενα του Λάμπρου Λιάβα και σε σκηνοθεσία-χορογραφία Σοφίας Σπυράτου, με τους Νίνα Λοτσάρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άγγελο Παπαδημητρίου, Άκη Σακελλαρίου και την Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 11 & 12 ΙΟΥΛΙΟΥ:  Η ξεκαρδιστική κωμωδία: «ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τους: Κάτια Δανδουλάκη-Χρήστο Χατζηπαναγιώτη- Γιάννη Τσιμιτλέλη κ.α.

ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΡΙΤΗ: 16 & 17 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η  επιθεώρηση «ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ» με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη  Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κ.α.

ΤΕΤΑΡΤΗ: 18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη στα ομορφότερα κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη- Σταύρου Ξαρχάκου-Γιάννη Μαρκόπουλου κ.α με τίτλο: «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΤΕΡΑ».

ΠΕΜΠΤΗ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ:   Ο ΘΙΑΣΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα παίξει για τα παιδιά την παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο: «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΑΡΑΣ».

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ: 24 & 25 ΙΟΥΛΙΟΥ:  Η επιτυχημένη κωμωδία: «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ», σε σκηνοθεσία Δήμητρας Παπαδοπούλου & Αγγελίτας Τσούγκου, με τους Ελισάβετ Κων/νιδου, Κώστα Βουτσά, Θωμαϊς Ανδρούτσου,Σοφία Παυλίδου, Κώστα Αποστολάκη, Πέτρο Λαγούτη.

ΠΕΜΠΤΗ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ:   Συναυλία με τους: ΑΛΚΗΣΤΙ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ με τίτλο «ΕΝΑ ΠΙΑΝΟ – ΜΙΑ ΦΩΝΗ».

ΔΕΥΤΕΡΑ: 30 ΙΟΥΛΙΟΥ:  Το Κ.Θ.Β.Ε, θα παρουσιάσει το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, με τον Γιώργο Αρμένη και μια πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών.

———————————————

Α Υ Γ Ο Υ Σ Τ Ο Σ -2012

ΤΕΤΑΡΤΗ: 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η  κωμωδία του Ντάριο  Φο : «Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΠΕΜΠΤΗ: 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:  Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης, παρουσιάζει την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΟΡΝΙΘΕΣ», σε σκηνοθεσία Γιάννη  Κακλέα με τους  Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο κ.α.

ΤΡΙΤΗ: 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:  Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Ρούμελης, θα παρουσιάσει την κλασσική κωμωδία του Νικολάϊ Γκόγκολ: «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ», σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και σκηνικά κοστούμια Ελένης Δουνδουλάκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ: 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» παρουσιάζει την κλασσική Αριστοφανική κωμωδία «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστα Κόκλα, Γιώργο Πυρπασόπουλο κ.α.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:  Η  5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ, θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριδίδη: «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ», σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη , με τους : Στέλιο Μάϊνα, Αγλαϊα Παππά, Μηνά Χατζησάββα κ.α.

ΤΡΙΤΗ: 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:  Συναυλία με τους: ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ-ΣΑΚΚΗ ΜΠΟΥΛΑ-ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΡΟΒΑ.

ΤΕΤΕΡΤΗ: 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Το Κ.Θ.Β.Ε, παρουσιάζει την κωμωδία του Αριστοφάνη:  «ΙΠΠΗΣ», σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, με πρωταγωνιστές τους: Πέτρο Φιλιππίδη – Γιάννη Ζουγανέλη – Τάκη Παπαματθαίου – Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη κ.α.

ΠΕΜΠΤΗ: 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:  Το «Θέατρο του Βορρά» θα παρουσιάσει την παράσταση για παιδιά της  Ξένιας Καλογεροπούλου: «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ»,  σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη και μουσική Διονύση Σαββόπουλου.

——————————————

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ- 2012

ΣΑΒΒΑΤΟ: 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Ο ΘΙΑΣΟΣ  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, παρουσιάζει μια υπέροχη παράσταση για παιδιά με τίτλο: «Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».

ΚΥΡΙΑΚΗ: 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Μια σύγχρονη κωμωδία των Νίκου Μουτσινά και Τζένης Διαγούπη με τίτλο «ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ», σε σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά- Ζωής Ξανθοπούλου με τους: Θανάση Αλευρά, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση, Νίκο Μουτσινά, Φωτεινή Ντεμίρη, Αθηνά Οικονομάκου Μαρία Σολωμού.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Σοφία Σαρρή και Πάνο Μουζουράκη, με τίτλο: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ».

ΤΡΙΤΗ: 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Η πικρή κωμωδία «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ. Η επιστροφή», του Εντεν Φον Χόρβατ, με τον Γιώργο Κιμούλη, την Ταμίλα Κουλίεβα, Φαίη Ξυλά κ.α.

ΤΕΤΑΡΤΗ: 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Μια ανατρεπτική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ» με τους Γεράσιμο Γεννατά, Ναταλία Δραγούμη, Αντώνη Λουδάρο, Άκη Σακελλαρίου.

ΠΕΜΠΤΗ: 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Η «Μικτή χορωδία», η «Παιδική Χορωδία» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία», θα παρουσιάσουν μουσική και τραγούδια από τον Κινηματογράφο σε διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Ο  Σύλλογος Γονέων –Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων του Ν.Λάρισας, θα πραγματοποιήσει μια επετειακή εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Ο ΘΙΑΣΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, παρουσιάζει την παράσταση Καραγκιόζη για παιδιά με τίτλο «ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ»

ΤΡΙΤΗ: 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Συναυλία με την ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ με τον τίτλο «ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ».

ΤΕΤΑΡΤΗ: 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ο Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. σε συνεργασία με τους Πολιτιστικού Συλλόγους Βλάχων Λάρισας, θα παρουσιάσουν ήθη και έθιμα σε μια «ΒΛΑΧΙΚΗ  ΒΡΑΔΙΑ»

ΠΕΜΠΤΗ: 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:  Συναυλία με τους: Φίλιππο Πλιάτσικα και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια επιτυχημένη συνεργασία.-

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις