ΘΕΣΣΑΛΙΑ

“Τα χωράφια θα παράγουν… δωρεάν ρεύμα για τους Γερμανούς” λέει ο Καμένος από τα Τρίκαλα!

«Χωρίς πρωτογενή παραγωγή δε θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην κρίση. Πρέπει οπωσδήποτε να μη μείνει ούτε μέτρο καλλιεργήσιμης ελληνικής γης που να μην αξιοποιείται».

Με αυτή τη βασική θέση συνέχισε την περιοδεία του στην κεντρική Ελλάδα ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος με επόμενους σταθμούς δύο πρωτεύουσες νομών, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, νομοί κατ’ εξοχήν αγροτικοί.

Στα κέντρα και των δύο πόλεων πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες περιοδείες με τη συμμετοχή απλών μελών του κόμματος και των υποψήφιων των δύο ψηφοδελτίων.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η απόφαση να μη συμπεριληφθεί η Αγροτική Τράπεζα σε εκείνες που θα ανακεφαλαιοποιηθούν υποκρύπτει τη δέσμευση της γης των Ελλήνων αγροτών που χρωστούν στην τράπεζα, υπό το αγγλικό δίκαιο στο οποίο μας υπέβαλλαν οι δανειστές και οι εγχώριοι υποτελείς της τρόικας.

Επιπλέον η νέα τακτική που εισάγεται και στη χώρα μας υπό τα ίδια συμφέροντα, με τον παρελκυστικό τίτλο «Διατροφικός Κώδικας» και το πρόγραμμα «Ήλιος», θα οδηγήσουν στο να μην υπάρχουν πια χωράφια παρά μόνο για να παράγουν δωρεάν ενέργεια για τη Γερμανία.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε αντίστοιχες συνεντεύξεις τύπου που παραχώρησε και στις δύο πόλεις σε εκείνα που προβλέπει το πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την αναζωογόνηση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στη χώρα.

Στη συνέχεια τόνισε ότι στις 18 Ιουνίου δε μπορεί το πλοίο που ονομάζεται «Ελλάδα» να μην έχει κυβέρνηση δεδομένου ότι θα περάσουμε από πολύ δυνατό τυφώνα.

Συνεπώς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από τη θέση του 3ου κόμματος που βάσιμα ελπίζουμε ότι θα κατέχουμε θα αποτελέσουμε την εγγύηση ώστε να δημιουργηθεί κυβέρνηση για:

-Την άμεση κατάργηση του Μνημονίου με νόμο στη Βουλή.

-Τη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για τη διακρίβωση του κεφαλαίου του χρέους συν το νόμιμο επιτόκιο συν 1% που προβλέπουν οι όροι λειτουργίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ και τιτλοποίηση του ορυκτού πλούτου με σκοπό να πληρωθεί μόνο το χρέος που πραγματικά οφείλει η χώρα στους δανειστές.

«Η παράδοση της χώρας σταματά στις 18 Ιουνίου» δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις