ΛΑΡΙΣΑ

Με ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα «Ψωροκώσταινα των Βαλκανίων» λέει ο Μάξιμος

«Οι αγρότες ας αναρωτηθούν αν θα είναι βιώσιμο το εισόδημά τους χωρίς τις ευρωπαϊκές ενισχύσεις, χωρίς τις επιδοτήσεις που τους επιτρέπουν ακόμη να επιβιώνουν αξιοπρεπώς σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Γιατί μην έχουν καμία αμφιβολία ότι η καταγγελία του μνημονίου, που εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση, θα οδηγήσει σε οριστικό πάγωμα των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ στο πλαίσιο περιοδείας του στη Κοζάνη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε επιπλέον και στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας λέγοντας ότι «Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και πολίτες φτάνουν στο σημείο να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, είναι αδιανόητο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζουν ακόμη με ιδεοληψίες άλλων εποχών, να θέλουν τον αφοπλισμό της αστυνομίας.

Και την ώρα που η Ελλάδα στενάζει κάτω από το βάρος της λαθρομετανάστευσης είναι απαράδεκτο ο κ. Τσίπρας να ζητά τη νομιμοποίηση όλων και να καλεί και τις οικογένειές τους να έλθουν εδώ».

Ο κ. Χαρακόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται να βγάλει την χώρα εκτός ευρώ, ονειρεύεται να βγάλει την χώρα εκτός ΝΑΤΟ, ονειρεύεται να βγάλει την χώρα εκτός Σέγκεν.

Επιθυμεί να αναβιώσει την «Ψωροκώσταινα των Βαλκανίων». Όπως είπε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Κορινθία ‘‘έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας’’. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες με τη ψήφο τους στις 17 Ιουνίου θα αποτρέψουν την καταστροφή και θα δώσουν δύναμη στην ελπίδα, θα δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Χαρακόπουλος βρέθηκε στην Κοζάνη επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ, στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Στη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας κ. Βάιο Χονδρό και τον περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργο Δακή.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις