ΛΑΡΙΣΑ

Για ανάρμοστη συμπεριφορά κατηγορεί τον διευθυντή της ΔΕΗ Ελασσόνας ο Δήμαρχος

Ο Γιώργος Πασχόπουλος κοινοποίησε το θέμα στον διευθυντή κεντρικής Ελλάδας της επιχείρησης

 

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας αναφέρει τα εξής:

 

«Με το παρόν έγγραφο  θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την ανεπίτρεπτη και ανάρμοστη συμπεριφορά του Διευθυντή της ΔΕΗ Ελασσόνας, κ. Μητράκα προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ελασσόνας, κ. Γιώργου Πασχόπουλου.

 

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Διευθυντή της ΔΕΗ Ελασσόνας, την περασμένη Παρασκευή σε συνέχεια επιστολών που είχαν προηγηθεί για την ηλεκτροδότηση κατοικιών στην περιοχή Αμπέλια Ελασσόνας.

 

Αρχικά ο κ. Μητράκας δεν δέχτηκε καν να δει το Δήμαρχο προβάλλοντας την αιτιολογία ότι δεν είχε κλείσει ραντεβού. Στη συνέχεια δέχτηκε να συνομιλήσει με το Δήμαρχο αλλά λίγο αργότερα του ζήτησε να αποχωρήσει(!) από το γραφείο του.

 

Η συμπεριφορά αυτή  μόνο ως ύβρις προς το θεσμό του Δημάρχου μπορεί να χαρακτηριστεί και απαξίωση, όχι για το πρόσωπό του, αλλά για τις εκατοντάδες των πολιτών που εκπροσωπεί στο Δήμο Ελασσόνας.

 

Η ΔΕΗ δεν αποτελεί κτήμα κανενός διευθυντή της για να συμπεριφέρεται ανάρμοστα και σε πολίτες και σε εκλεγμένους εκπροσώπους τους. Οφείλει ο κ. Διευθυντής να ακούει όλους όσους τον επισκέπτονται στο γραφείο του και να δίνει λύσεις στα ζητήματα που του θέτουν.

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για αίτημα  κατοίκων της περιοχής Αμπελίων Ελασσόνας που ζητούν ηλεκτροδότηση σε περιοχή εκτός σχεδίου, που ωστόσο κατοικείται πλέον από μόνιμους κατοίκους.

 

Σημειώνουμε, τέλος, ότι και πέραν της ακραίας αυτής συμπεριφοράς που επέδειξε ο κ. Μητράκας, δεν υπάρχει κανένα πνεύμα συνεργασίας, όπως οφείλει ως λειτουργός που προΐσταται μάλιστα μιας δημόσιας υπηρεσίας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις