ΛΑΡΙΣΑ

Επεκτείνει το πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σταθμών η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

Όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί ο όμιλος θα διαθέτει σταθμούς συνολικής ισχύος 10.900 KW

Ολοκληρώθηκε και ετέθη σε οριστική λειτουργία από 16/12/2011 ο Φωτοβολταϊκός Σταθμός ισχύος 500 KW στις στέγες του εργοστασίου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ στο 5ο ΧΛΜ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών, Λάρισα.

Ολοκληρώθηκε και ετέθη σε οριστική λειτουργία την 18/4/2012 από την θυγατρική ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ Φωτοβολταικός Σταθμός ισχύος 1000 kw στον χώρο του εργοστασίου της στο 8ο ΧΛΜ της εθνικής οδού Λάρισας – Θεσ/κης, Λάρισα.

Ολοκληρώθηκε και ετέθη σε οριστική λειτουργία την 7/6/2012 από την  θυγατρική ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ Φωτοβολταικός Σταθμός ισχύος 1000 KW στις στέγες του εργοστασίου στο 5ο ΧΛΜ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών, Λάρισα.

Επίσης η θυγατρική ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ αναμένει την έγκριση και άλλων τριών φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 1400 KW που μόλις οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες έγκρισης θα εγκατασταθούν στα εργοστάσια της στο 5ο ΧΛΜ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Αθηνών και στο 8ο ΧΛΜ της εθνικής οδού Λάρισας – Θες/κης στην Λάρισα.

Η θυγατρική εταιρία ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ μέσα στα πλαίσια της περαιτέρω επέκτασης του ΟΜΙΛΟΥ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ στην Πράσινη Ενέργεια έχει υποβάλλει στην Ρ.Α.Ε αίτημα για την δημιουργία ενός νέου φωτοβολταικού σταθμού ισχύος 3000 KW στην περιοχή του Δήμου Τεμπών Λάρισας.

Τέλος η μητρική εταιρία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ μέσα στα πλαίσια της περαιτέρω επέκτασης του ΟΜΙΛΟΥ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ στην Πράσινη Ενέργεια έχει υποβάλλει αίτημα στην Ρ.Α.Ε για την δημιουργία ενός νέου φωτοβολταικού σταθμού ισχύος 4000 KW στην περιοχή Κουλουρίου του Δήμου Λάρισας.

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση όλων των ανωτέρω ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ θα διαθέτει φωτοβολταικούς σταθμούς συνολικής ισχύος 10.900 KW.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις