ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση – διάλογος των Οικολόγων Πρασίνων στη Λάρισα

Η οικονομία, η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και οι προτάσεις για διέξοδο από την κρίση θα τεθούν επί τάπητος σε εκδήλωση των Οικολόγων Πρασίνων στη Λάρισα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο αναψυκτήριο του Φρουρίου με εισηγητή τον περιφερειακό σύμβουλο δυτικής Ελλάδας των Οικολόγων Πρασίνων κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Σε σχετική ανακοίνωση εξάλλου, των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας σημειώνονται τα εξής: «η χώρα μας διέρχεται μια βαθιά κρίση. Δεν είναι μόνο κρίση χρέους. Δεν είναι μόνο κρίση οικονομική.

Είναι μια βαθιά κοινωνική, πολιτική και περιβαλλοντική κρίση. Είναι μια κρίση αξιών. Την επομένη ημέρα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, τα κόμματα θα κληθούν να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα τι θα γίνει με τα μνημόνια που έχουν επιτείνει τα σημερινά αδιέξοδα της χώρας. Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το πως μπορεί να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην δημόσια διαβούλευση των Οικολόγων Πράσινων με την κοινωνία για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να συζητήσουμε με τους πολίτες. Να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις