ΚΟΣΜΟΣ

Μια πορνοστάρ, μια στριπτιζέζ κι ένας πρίγκιπας υποψήφιοι στις γαλλικές εκλογές!

Μεταξύ πολλών και … ιδιαίτερων υποψηφίων είχαν να επιλέξουν οι Γάλλοι ψηφοφόροι

Απρόσμενες υποψηφιότητες περίμεναν τους γάλλους ψηφοφόρους στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές . Η Γαλλία θεωρείται συντηρητική χώρα με συντηρητικούς ψηφοφόρους, ξαφνιάζει ωστόσο κατά καιρούς με τις προκλητικές της εξάρσεις και τις αντισυμβατικές της επιλογές.

Σεσίλ Μπαρά

Η Σεσίλ Μπαρά με το ολόμαυρο φόρεμα και το προκλητικό μπούστο ποζάρει στο φακό διεκδικώντας μία θέση στην γαλλική εθνοσυνέλευση. Πρώην παραγωγός ακατάλληλων ταινιών, η Μπαρά είναι υποψήφια στην περιοχή της Αριέζ. Το όνομά της φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο «Κίνημα Αντιθεισμού και Ακολασίας». Τα πιστεύω της : κατάργηση του θρησκεύματος και επαναφορά της θανατικής ποινής (για όσους έχουν καταδικασθεί σε ισόβια).

Σίντι Λι

Γνωστή στους Γάλλους ψηφοφόρους- κατεβαίνει για τέταρτη φορά υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές- η Σιντι Λι είναι υποψήφια με το «Κόμμα της ευχαρίστησης». Η 45χρονη στριπτιζέζ  οραματίζεται μία νέα κοινωνία στην οποία ο καθένας θα μπορεί να χειραφετηθεί και να βρει το νόημα της ζωής. Οι προεκλογικές εμφανίσεις της στους δρόμους της Γαλλίας κόβουν την ανάσα…

Ντιεντονέ
Ο πασίγνωστος στους Γάλλους κωμικός, Ντιεντονέ, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει υπέρμαχος της δικαιοσύνης σε θέματα αντισημιτισμού. Για τέταρτη φορά κατεβαίνει υποψήφιος στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές. Όπως και το 1997 έτσι και φέτος είναι υποψήφιος στο Ντρε του διαμερίσματος Λ΄Ερ ε Λουάρ και το όνομα του φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος «Αντισιωνιστικό Κίνημα».

Πρίγκιπας Σαρλ Φιλίπ Ντ’ Ορλεάν
Στις φλέβες του τρέχει… βασιλικό αίμα. Ο Σαρλ Φιλίπ Ντορλεάν είναι απόγονος του βασιλιά Λουδοβίκου Φίλιππου. Κατεβαίνει υποψήφιος με το κίνημα «Γάλλοι του Εξωτερικού». Ο ίδιος δηλώνει ανεξάρτητος αν και έχει παραδεχτεί ότι οι απόψεις του προσεγγίζουν το κέντρο. Υποστηρίζει την δημιουργία μία δημόσιας υπηρεσίας για τον επαναπατρισμό των πολιτών.

(iefimerida.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις