ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαιρινό camp για το μπάσκετ στη Λάρισα

Συμμετέχουν ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο του ελληνικού και θεσσαλικού μπάσκετ

 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας με τις ομάδες: Φοίνικας Λάρισας, Κεραυνός Λάρισας, Πελαργοί  Λάρισας & με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα διοργανώσουν το 1st Basketball summer camp of Larissa, για ηλικίες 6-18 ετών, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου 191, από 20-29 Ιουνίου 2012.

 

To summer basketball camp of Larissa θα φιλοξενήσει στην διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στη Λάρισα μερικά από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο του Ελληνικού αλλά και του Θεσσαλικού    μπάσκετ, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των γνώσεων των μικρών αθλητών αλλά και για να μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο.

 

Είναι μεγάλη τιμή για το summer camp αλλά και για την Λάρισα που θα φιλοξενήσει τέτοιους προπονητές και αθλητές παγκόσμιας φήμης.

 

Δήμος Ντικούδης(πρωταθλητής Ευρώπης ), Βαγγέλης Αγγέλου(βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Πειραιώς και πρωταθλητής Ευρώπης ),Βαγγέλης Αλεξανδρής (προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης και ένας από τους  κορυφαίους Έλληνες προπονητές ), Νίκος Πιτσίλκας (πρώην διεθνής διαιτητής και από τις κορυφαίες σφυρίχτρες παγκοσμίως), Γιάννης Τζήμας (πρωταθλητής με τον Αίολο Τρικάλων στην Β΄ εθνική και ο κορυφαίος προπονητής στην Α2 εθνική κατηγορία ), Γιώργος Τσιάρας ( παίχτης Α1 με τον Ίκαρο Καλλιθέας ),Σωτήρης Καραποστόλου (παίχτης Α1 με την ομάδα της Καβάλας ),Βασίλης Αγγελακόπουλος (παίχτης Α1 με τον Α.Γ.Ο. Ρέθυμνου),Στέφανος Δέδας (βοηθός προπονητή Εθνική Σλοβενίας ).

 

Και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με στόχο να ευχαριστήσουμε τους μικρούς αθλητές μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις