ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«ΑΕΛ – μαστούρα – Sepultura!

Ο ηγέτης του διάσημου metal συγκροτήματος εμφανίστηκε σε διεθνές φεστιβάλ με τα χρώματα της Λάρισας …

Ο ηγέτης του metal συγκροτήματος Sepultura, Αντρέας Κίσερ εξέπληξε του πάντες κάνοντας την εμφάνιση του σε δημοφιλές ροκ φεστιβάλ με τα χρώματα της Λάρισας

O Bραζιλιάνος κιθαρίστας, ο οποίος περιοδεύει αυτή την εποχή με την μπάντα του στην Ευρώπη  είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου.

Ο Kίσερ δεν κρύβει την αφοσίωση του στη Σάο Πάουλο δίνοντας όταν του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, το παρών στο “Μορούμπι”.

Ο 43χρονος μουσικός στο πρόσφατο ταξίδι του, στη Λάρισα, ενημερώθηκε από τους Έλληνες οπαδούς των Sepultura για την ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα έμεινε εντυπωσιασμένος από την “AEL FC Arena”, ενώ εξέφρασε την έκπληξη του όταν πληροφορήθηκε πως η ομάδα του Κάμπου κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα το 1988.

Ο Κίσερ φρόντισε να προμηθευτεί αναμνηστικά του συλλόγου. φορώντας μάλιστα πριν από λίγες μέρες με περηφάνια στο περιώνυμο ροκ φεστιβάλ “Sweden Rock Festival” την ζακέτα της ΑΕΛ.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ μάλιστα τον αποθέωσαν φωνάζοντας χαριτολογώντας το σύνθημα “ΑΕΛ, μαστούρα, Sepultura”.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας Μαξ Καβαλέρα είχε εμφανιστεί σε συναυλία με φανέλα της ΑΕΚ!

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις