ΣΟΚ! Επνιξε το 7μηνο μωρό της γιατί την απατούσε ο άνδρας της

Δημοσιεύθηκε στις: 10 Ιουνίου 2012, 16:11

Έπνιξε το μόλις επτά μηνών κοριτσάκι της με γυμνά χέρια και στην συνέχεια έκοψε τις φλέβες, επειδή ο άντρας της την απάτησε. Πρόκειται για ένα αληθινό φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε μητέρα που είχε κάνει χρήση κάνναβης στη Βρετανία.

Ο λόγος για την 32χρονη Carly Jacques, η οποία προέβη στην πράξη αυτή τον Οκτώβριο, όταν ο σύζυγος της αποκάλυψε ότι είχε αφήσει έγκυο μια από τις καλύτερες της φίλες, με την οποία διατηρούσε δεσμό επί 18 μήνες. Η Carly και ο Mark ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια.

Έκτοτε η γυναίκα έπεσε σε κατάθλιψη και άρχισε να καπνίζει κάνναβη κάθε μέρα, να πίνει αλκοόλ και να έχει παραισθήσεις. Ένα βράδυ ήπιε πολύ και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Γύρισε σπίτι και όταν ο άντρας της που σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει την βρήκε να ουρλιάζει «Τι έκανα;» και με το μαχαίρι που είχε στο χέρι, άρχισε να κόβει τις φλέβες της.

Ο άντρας της προσπάθησε να την σταματήσει και στη συνέχεια πήγε να δει τι κάνει το μωρό και διαπίστωσε ότι ήταν μελανιασμένο… Είχε πεθάνει.

Ο Mark κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ από το νοσοκομείο που βρισκόταν κρίθηκε ύποπτη για τον θάνατο του μωρού και συνελήφθη.  Τελικά παραδέχτηκε ότι το έπνιξε με τα χέρια της.

prionokordela.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ