ΕΛΛΑΔΑ

Κατέγραφαν συνευρέσεις πελατών με ιερόδουλες

Στα χέρια της αστυνομίας οι υπεύθυνοι, μία 29χρονη ιερόδουλη και δύο θαμώνες που αναζητούντο για άλλες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του.

Με κάμερες κατέγραφαν τις συνευρέσεις των πελατών τους με εκδιδόμενες γυναίκες οι υπεύθυνοι λειτουργίας μπαρ στην οδό Γιαννιτσών, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με 29χρονη εκδιδόμενη και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χτες τα ξημερώματα, οι υπεύθυνοι λειτουργίας του καταστήματος , ένας 43χρονος ημεδαπός και μία 38χρονη αλλοδαπή , έδιναν εντολές σε διάφορες γυναίκες να συνευρίσκονται σεξουαλικά με διάφορους πελάτες, αφού προηγουμένως είχαν εισπράξει το αντίστοιχο αντίτιμο. Μάλιστα μέσα στο κατάστημα είχαν εγκαταστήσει κάμερες καταγραφής εικόνας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε η 29χρονη αλλοδαπή να έρχεται σε σαρκική επαφή με πελάτη σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, έναντι αμοιβής.

Επίσης ελέγχθηκαν συνολικά 59 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του καταστήματος και προσήχθησαν 12 εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις Οι υπεύθυνοι του καταστήματος και η εκδιδόμενη συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οι δύο πρώτοι και για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων και του νόμου περί κινδύνου για τη δημόσια τάξη και υγεία η δεύτερη.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναζητείται.

πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις