ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακόμη ένα προσωπικό show του Λιονέλ Μέσι

Πέτυχε τρία γκολ – το ένα καλύτερο από το άλλο – στο φιλικό … 4- 3 μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας

Με χατ – τρικ του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή νίκησε με 4-3 την Βραζιλία σε… φιλικό που διεξήχθη στο “MetLife Stadium” του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και είχε 3 ανατροπές!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα με τέρματα στο 31′ και στο 34′, έκανε την ανατροπή για την ομάδα του, καθώς η “σελεσάο” είχε προηγηθεί με τον Ρόμουλο στο 23′.

Ανατροπή έκανε και η Βραζιλία, καθώς ισοφάρισε με τον Οσκάρ στο 56′ και προηγήθηκε με τον Χουλκ στο 72′, αλλά ο Φεντερίκο Φερνάντες ισοφάρισε σε 3-3 στο 76′.

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 85′ με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις οι Εσεκιέλ Λαβέτσι και Μαρσέλο αποβλήθηκαν για μεταξύ τους… αψιμαχία.

Σκόρερς: 31′, 34′ και 85′ Μέσι, 76′ Φεντερίκο Φερνάντες / 23′ Ρόμουλο, 56′ Οσκάρ, 72′ Χουλκ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Κλεμέντε Ροντρίγκες (88′ Καμπανιάρο), Γκάγκο, Μαστσεράνο, Σόσα (61′ Χουϊνιασού), Ντι Μαρία (74′ Αγκουέρο), Μέσι, Ιγκουαΐν.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ραφαέλ Καμπράλ, Ραφαέλ ντα Σίλβα (80′ Ντανίλο), Μπρούνο Ουβίνι, Ζουάν, Μαρσέλο, Σάντρο, Ρόμουλο (74′ Καζεμίρο), Οσκάρ (60′ Ζιουλιάνο), Νεϊμάρ, Χουλκ (83′ Λούκας Μόουρα), Λεάντρο Νταμιάο (67′ Πάτο).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις