ΛΑΡΙΣΑ

Ο Σαχινίδης ομιλητής σε εκδήλωση της ΠΑΣΚ Οικονομολόγων

Η Οικονομική Κρίση και το νέο μοντέλο ανάπτυξης με κοινωνική συνοχή θα είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν υποψήφιος βουλευτής Φίλιππος Σαχινίδης σε εκδήλωση της ΠΑΣΚ Οικονομολόγων.

Η εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Διόνυσος.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΣΚ οικονομολόγων σημειώνει τα εξής:

«Η χώρα διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Η οικονομία αλλά και η κοινωνία βρίσκονται σε κίνδυνο και κρίση. Σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο πραγματοποιούνται ανακατατάξεις και η κρίση χρέους σε πολλές χώρες της Ευρωζώνης αλλά και η ύφεση δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα στην ελληνική οικονομία.

Σ΄ αυτή  την δύσκολη συγκυρία η χώρα μας πηγαίνει σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση από την οποία θα κριθεί η προοπτική και το μέλλον της χώρας. Οι πολιτικές δυνάμεις που διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού λαού οφείλουν να ξεπεράσουν τα αρνητικά φαινόμενα της μεταπολίτευσης και τον λαϊκισμό και με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια να ενημερώσουν τους πολίτες για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και τις προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΠΑΣΚ Οικονομολόγων Θεσσαλίας, θέλοντας να συμβάλλει στην διάλογο και την ενημέρωση διοργανώνει

την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 και ώρα 20.00΄

στο ξενοδοχείο ‘‘ΔΙΟΝΥΣΟΣ ’’

ανοικτή εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κο Φίλιππο Σαχινίδη με θέμα ‘‘Οικονομική Κρίση και Νέο Μοντέλο Ανάπτυξης με Κοινωνική Συνοχή’’.

Καλούμε τα μέλη μας οικονομολόγους, όλους τους νέους επιστήμονες, τους παραγωγικούς φορείς καθώς και τους ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση εφικτών λύσεων για τη νέα πορεία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις