ΛΑΡΙΣΑ

Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση για το αποτέλεσμα των διδασκαλικών εκλογών

Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση ευχαριστεί τους δασκάλους που τη στήριξαν δίνοντάς της για πρώτη φορά έδρα στο Δ.Σ. του Λαρισινού συλλόγου, στην οποία θέση θα εναλλάσσονται οι υποψήφιοί με θητεία ενός έτους.

Σε ανακοίνωσή της προσθέτει τα εξής: «θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στις λογικές του κυβερνητικού, κρατικού, κομματικού συνδικαλισμού που απαξίωσαν και παρόπλισαν το σύλλογό  μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τα σωματεία ,αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά ,χρειάζεται να πάρουν οριστικό διαζύγιο με τον επαγγελματικό συνδικαλισμό της υποταγής που αναπνέει στα υπουργικά γραφεία και τους κομματικούς διαδρόμους

αγνοώντας τις αγωνίες και τους αγώνες της μαχόμενης εκπαίδευσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμπορευτούμε μακριά από τις λογικές της ανάθεσης και της εκπροσώπησης για την ανάπτυξη χειραφετημένης δράσης σε επίπεδο Συλλόγου και Συλλόγων  Διδασκόντων.

Στην εποχή της έντασης της κρίσης και της επέλασης των βάρβαρων πολιτικών στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην κοινωνία να επαναφέρουμε στο προσκήνιο τα προτάγματα της κοινωνικής απελευθέρωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και χειραφέτησης. Να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα που καθημερινά οι κρατούντες μας κλέβουν.

Κανένας συνάδελφος μόνος του.  Δύναμή μας η συλλογικότητα.

Διεκδικούμε τις ανάγκες μας, υπερασπίζουμε τα δικαιώματά μας

Στις καθημερινές μας αντιστάσεις και στους δρόμους του αγώνα θα κριθεί ξανά το δίκιο!

Η αναμέτρηση συνεχίζεται…

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις