ΛΑΡΙΣΑ

«Δυσάρεστο και προσβλητικό περιστατικό»

Δήλωση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας Δημήτρη Λιόλιου

“Με αφορμή την επίθεση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε συνομιλητές του σε τηλεοπτική εκπομπή:

Ως υποψήφιος των Οικολόγων Πράσινων, θεωρώ ότι τα επιμέρους σχόλια για το γεγονός είναι περιττά. Ο κάθε πολίτης καλείται να βγάλει τα συμπεράσματά του και να αποφασίσει, χωρίς παρορμητισμούς και θυμό, τους ανθρώπους που κρίνει ότι είναι οι καταλληλότεροι να τον εκπροσωπήσουν στη Βουλή και την Ελληνική Κυβέρνηση.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι από την αρχή της πολιτικής τους παρουσίας έχουν υιοθετήσει, σε σχέση με την πλειοψηφία των πολιτικών-κομματικών εκπροσώπων, ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος, στηριζόμενο στο σεβασμό σε όλες τις διαφορετικές απόψεις και στην ξεκάθαρη παρουσίαση των δικών μας θέσεων και μόνο, μακριά από την ξύλινη αντιπαράθεση και τις λεκτικές επιθέσεις και αλληλοκατηγορίες μεταξύ πολιτικών κομμάτων.

Θεωρούμε ότι το σημερινό άκρως δυσάρεστο και προσβλητικό περιστατικό δεν αποτελεί παρά την κορυφή ενός πεπαλαιωμένου πολιτικού διαλόγου, όπου ο καθένας παλεύει να ακουστεί περισσότερο από τους άλλους και να θυμίζει στους πολίτες τα λάθη των άλλων… δεν απορούμε επομένως πώς αυτός ο άγονος τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης έφτασε και στο σημείο της χειροδικίας (αφού στο σημείο των λεκτικών ύβρεων έχει πολλάκις φτάσει)”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις