Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι μουσικές επιδείξεις των Λεσχών Πολιτισμού

Δημοσιεύθηκε στις: 5 Ιουνίου 2012, 10:54

Μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Τα τμήματα μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Επιστημών Λάρισας ενόψει της λήξης της σχολικής χρονιάς διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις και μουσικές επιδείξεις .

– Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, το απόγευμα, στη Λέσχη Πολιτισμού του Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Μελωδίες γέμισαν την κατάμεστη αίθουσα από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής ενώ ο χώρος είχε διακοσμηθεί με τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των τμημάτων ζωγραφικής της Λέσχης Πολιτισμού .

– Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν μουσικές επιδείξεις στη Λέσχη Πολιτισμού Αγίου Αθανασίου.

Οι μουσικές επιδείξεις συνεχίζονται στις Λέσχες Πολιτισμού και θα πραγματοποιηθούν :

– Το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 7:00 το απόγευμα , στο Πνευματικό Κέντρο Σ. Ζιαζιά , από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού Χαραυγής, Ιπποκράτη και Κέντρου.

– Tην Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Κράγια, από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού Φιλιππούπολης, Λιβαδακίου, Νεάπολης και Τερψιθέας.

– Την  Παρασκευή 23 Ιουνίου 2012 και ώρα  7:00 το απόγευμα , στη Λέσχη Πολιτισμού Αγίων Σαράντα από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής της ομώνυμης Λέσχης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ