ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι μουσικές επιδείξεις των Λεσχών Πολιτισμού

Μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Τα τμήματα μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Επιστημών Λάρισας ενόψει της λήξης της σχολικής χρονιάς διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις και μουσικές επιδείξεις .

– Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, το απόγευμα, στη Λέσχη Πολιτισμού του Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Μελωδίες γέμισαν την κατάμεστη αίθουσα από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής ενώ ο χώρος είχε διακοσμηθεί με τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των τμημάτων ζωγραφικής της Λέσχης Πολιτισμού .

– Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν μουσικές επιδείξεις στη Λέσχη Πολιτισμού Αγίου Αθανασίου.

Οι μουσικές επιδείξεις συνεχίζονται στις Λέσχες Πολιτισμού και θα πραγματοποιηθούν :

– Το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 7:00 το απόγευμα , στο Πνευματικό Κέντρο Σ. Ζιαζιά , από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού Χαραυγής, Ιπποκράτη και Κέντρου.

– Tην Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Κράγια, από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού Φιλιππούπολης, Λιβαδακίου, Νεάπολης και Τερψιθέας.

– Την  Παρασκευή 23 Ιουνίου 2012 και ώρα  7:00 το απόγευμα , στη Λέσχη Πολιτισμού Αγίων Σαράντα από τους μαθητές των τμημάτων μουσικής της ομώνυμης Λέσχης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις