ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με ραβασάκια προετοιμάζει ψυχολογικά τους διεθνείς ο Σάντος

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της εθνικής για την πρεμιέρα με την Πολωνία

Ο Φερνάντο Σάντος είναι –ήδη- σε ρυθμούς… Πολωνίας! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και τη Δευτέρα, αφού ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια την αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας στους διεθνείς, στη συνέχεια τους επεφύλαξε μια έκπληξη.

Έδωσε ένα χαρτί σε όλους τους ποδοσφαιριστές με μηνύματα για να «ανέβουν» ψυχολογικά και να είναι πανέτοιμοι στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Κάθε… ραβασάκι του Πορτογάλου τεχνικού στους παίκτες είχε το ίδιο περιεχόμενο. Μηνύματα που θα τους τονώσει το ηθικό και συμβουλές για να παρουσιαστούν απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι.

Νωρίτερα, ο Σάντος είχε αναλύσει στους παίκτες την Πολωνία προβάλλοντάς τους ένα βίντεο διάρκειας μιάμισης ώρας δείχνοντας τους συνεχώς τι πρέπει να προσέξουν και πού να χτυπήσουν τους Πολωνούς.

«Για να τα καταφέρουμε την Πολωνία πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση, πάθος και αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας, δύναμη. Σεβασμό στον αντίπαλο αλλά όχι φόβο. Αν είμαστε εμείς καλοί, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», ήταν κάποιες από τις επισημάνσεις του Πορτογάλου στους διεθνείς μας.

Τι ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος από τους παίκτες μας για το παιχνίδι με την Πολωνία; Να έχουν την μπάλα στα πόδια τους για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να έχουν καλή κυκλοφορία και να αποφύγουν τας λάθη.

Σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος ο Πορτογάλος ζήτησε από τους παίκτες να αντιδράσουν γρήγορα και σωστά και να προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους προς την εστία μας και να πιέσουν άμεσα για να κερδίσουν την μπάλα.

(sportfm.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις