ΛΑΡΙΣΑ

Κινητοποίηση στη ΔΕΗ ενάντια στα χαράτσια

Αύριο Τετάρτη στις 9.30 το πρωί, μετά τις νέες μεθοδεύσεις της επιχείρησης

Το ΠΑΜΕ, το ΕΚΝΛ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους, «την αυθαίρετη και προκλητική ενέργεια της ΔΕΗ, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις καταναλωτών προχώρησε στην μεταφορά χρημάτων που πλήρωσαν  για την αξία ρεύματος + δημοτικών τελών + ΕΡΤ στις εφορίες έναντι του χαρατσιού, παρά το γεγονός ότι οι καταναλωτές κατέθεσαν δήλωση με την οποία διευκρίνιζαν ότι τα χρήματα που πλήρωσαν αφορούσαν το ρεύμα + δημοτικά τέλη + ΕΡΤ και όχι το χαράτσι.

Μ’ αυτό τον τρόπο εμφανίζεται ότι είναι απλήρωτο το ρεύμα και απειλεί με διακοπή της παροχής του. Επίσης σε μια μεγάλη κατηγορία καταναλωτών εξακολουθεί να στέλνει στους λογαριασμούς το χαράτσι του 2011, παρ’ ότι δηλώνει ότι μεταφέρθηκε στις εφορίες.

Απέναντι σ’ αυτή την προκλητική και αυθαίρετη συμπεριφορά της ΔΕΗ, το ΠΑΜΕ, το ΕΚΝΛ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ (οδός Καρδίτσης), την Τετάρτη 6 Ιούνη, στις 9.30 το πρωί, με αίτημα την κατάργηση του βάρβαρου χαρατσιού για τα ακίνητα και να θεωρηθούν εξοφλημένοι οι λογαριασμοί που πληρώθηκε η αξία του ρεύματος, των δημοτικών τελών και της ΕΡΤ, ανεξάρτητα αν το έστειλε το ποσό αυτό στην εφορία.

Δεν θα την πληρώσουν οι καταναλωτές.

Καλούμε όλους τους καταναλωτές να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση και να παραδώσουμε στη ΔΕΗ, τους λογαριασμούς με πληρωμένη μόνο την αξία του ρεύματος, των δημοτικών τελών και την ΕΡΤ και όχι το χαράτσι».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις