ΚΟΣΜΟΣ

Bond εναντίον… Bond!

Ο πρώην «007», Πιρς Μπρόσναν, λατρεύει τις ταινίες Τζέϊμς Μποντ αλλά με μία προϋπόθεση: του αρέσουν οι ταινίες που βγήκαν στη διάρκεια της δικής του θητείας ως υπερπράκτορας και αυτές που γυρίστηκαν πριν από αυτόν.

Με τίποτα δεν θέλει να βλέπει τις ταινίες μετά την Πιρς Μπρόσναν εποχή. Με άλλα λόγια δεν θέλει να βλέπει τον Ντανιέλ Κρέγκ ως «007».

Αυτό είπε εμμέσως πλην σαφώς σε δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες, όταν δημοσιογράφος τον πλησίασε και τον ρώτησε τη γνώμη του για το τρέιλερ της νέας ταινίας, που μόλις κυκλοφόρησε.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω δει, όπως δεν έχω δει και καμία ταινία Τζέϊμς Μποντ με τον Ντανιέλ Κρεγκ» είπε ο διάσημος ηθοποιός. Για ζήλια του πρώην κινηματογραφικού πράκτορα απέναντι στον διάδοχό του έκαναν λόγο τα δημοσιεύματα που βασίστηκαν στις δηλώσεις του.

Ομως για τον προκάτοχό του Σον Κόνερι έχει μεγάλο σεβασμό. Θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος Τζέϊμς Μποντ που πέρασε ποτέ από το σινεμά. Ο Πιρς Μπρόσναν είπε ότι τον θεωρεί απλώς αξεπέραστο και πέρα από κάθε σύγκριση.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις