ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποθεώθηκε η αποστολή της εθνικής στη Βαρσοβία

Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία για την κρίσιμη πρεμιέρα της Παρασκευής

Η αποστολή της Γαλανόλευκης έφτασε στην Πολωνία το απόγευμα της Κυριακής και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο από Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς αναχώρησαν το μεσημέρι από την Αθήνα και το “Ελ. Βενιζέλος” με προορισμό τη Βαρσοβία, εκεί όπου βρήκαν συννεφιασμένο καιρό και θερμοκρασία 16-17 βαθμών.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ την ατμόσφαιρα έκανε ακόμα πιο όμορφη το μήνυμα του πιλότου κ. Πανόπουλου:

“Σας εύχομαι καλή πορεία και τα μάτια σας μόλις μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο να είναι μπλε και άσπρα. Το έχουμε ανάγκη”.

Κατά την άφιξη τους, οι διεθνείς γνώρισαν την αποθέωση από Έλληνες οπαδούς που τους περίμεναν και ήθελαν να τους δουν από κοντά (η αποστολή άργησε να φτάσει στο ξενοδοχείο, αφού στο αεροδρόμιο οι διεθνείς υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα).

Οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας, στο οποίο αναγράφεται και ένα σύνθημα στα ελληνικά. “Γεννημένοι μαχητές”.

Η καθυστέρηση των διεθνών να επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή στο ξενοδοχείο της, είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έβλεπε πως έβγαινε η ομάδα εκτός του προγράμματός της.

Πάντως, οι διεθνείς έφτασαν μετά από λίγο στο ξενοδοχείο τους και πήγαν στα δωμάτια τους για να ξεκουραστούν.

Πρόκειται για το “Warszawianka Centrum Kongresowe”, ένα υπερπολυτελέστατο συγκρότημα 4 αστέρων, το οποίο βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια της Βαρσοβίας, στην πόλη Γιαχράνκα, δίπλα ακριβώς από τη λίμνη Ζεγκρζίνσκι.

Το απόγευμα των διεθνών ήταν ελεύθερο, καθώς προπονήθηκαν το πρωί στην Ελλάδα.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 17:30 (ώρα Ελλάδας).

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, οι υπόλοιποι παράγοντες της Ομοσπονδίας και οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών αναμένονται στη Βαρσοβία την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι στην Βαρσοβία θα πραγματοποιηθούν οι δύο ματς της Εθνικής, με Πολωνία (8/6) και Ρωσία (16/6).

Το ματς με την Τσεχία (12/6) θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ.

(Ρεπορτάζ – Φωτογραφία : newsit.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις