ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη: Ξόδεψε 902 ευρώ για… φύκια!

Το πλούσιο αρχείο που διατηρούσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος και βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανακριτικών αρχών, ξεδιπλώνει ανάγλυφα την ντόλτσε βίτα της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, που δεν είχε πρόβλημα να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση ρούχων, αξεσουάρ αλλά και για τον προσωπικό της καλλωπισμό στα ακριβότερα spa της Ευρώπης.

Σύμφωνα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», αποδείξεις πληρωμής για θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, που βρίσκονται στη δικογραφία, αποδεικνύουν ότι η Βίκυ Σταμάτη έζησε τις «χίλιες και μία νύχτες» στον παράδεισο ομορφιάς και χαλάρωσης του MARBELLA CLUB THALASSO στην Ισπανία.

Στο φημισμένο ισπανικό σπα, όπου καταφεύγουν πολλοί VIP, για να απολαύσουν ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, η σύζυγος του Ακη φαίνεται ότι παρέμεινε πέντε μέρες και συγκεκριμένα το διάστημα από 12 μέχρι 17 Αυγούστου του 2001.

Στο κέντρο, η Κούλα αφέθηκε στα έμπειρα χέρια αισθητικών και μασέρ για τις υπηρεσίες των οποίων πλήρωσε, μόνο για το πρόγραμμα της 14ης Αυγούστου, 110.000 πεσέτες, δηλαδή 664,14 ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις αποδείξεις πληρωμής, η κ. Σταμάτη φαίνεται ότι κατέβαλε 150.000 πεσέτες για θεραπεία με φύκια.

Παράλληλα, για τρία ειδικά ντους με επτά κεφαλές έδωσε 15.000 πεσέτες, ενώ για δύο ειδικές θεραπείες ηλιοπροστασίας -μία υψηλή και μία μέτρια- 5.300 πεσέτες. Ακολούθησε ένα «δυναμικό πρόγραμμα πισίνας» που στοίχισε 5.800 πεσέτες, σε συνδυασμό με υδρομασάζ, για το οποίο κατέβαλε επίσης 5.800 πεσέτες. ό

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε το νεοκλασικό «παλάτι» της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δεν παρέλειψε να υποβληθεί και σε αποτρίχωση, η οποία κόστισε 7.500 πεσέτες Επίσης, δύο φορές αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για να απολαύσει το περίφημο «σουηδικό μασάζ», για το οποίο πλήρωσε 28.000 πεσέτες. Φυσικά από το σπέσιαλ πρόγραμμα που επέλεξε στο φημισμένο κέντρο ομορφιάς της Ισπανίας, δεν θα μπορούσε να λείπει μία «πλήρης αναζωογονητική ενυδάτωση», που χρεώθηκε 25.000 πεσέτες!

Η θεραπεία ομορφιάς στην οποία υποβλήθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2001 η Βίκυ Σταμάτη, ολοκληρώθηκε στη «σπέσιαλ καμπίνα ενυδάτωσης», που κόστισε 3.400 πεσέτες.

Μπράβο Κούλα… Spa και ζήτω τα κορόϊδα!

prionokordela.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις