ΕΛΛΑΔΑ

Ομάδα 25 ατόμων επιτέθηκαν σε … 2 για να τους ληστέψουν

Επτά ληστείες κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στην Αττική

Επτά ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σπίτια, καταστήματα, βενζινάδικα και περαστικούς στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Αντιμέτωποι με 25 άτομα ήρθαν δύο άνδρες τη νύχτα στη Δραπετσώνα. Η ώρα ήταν περίπου 1.30 τα ξημερώματα όταν στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Αδριανού, 25 άγνωστοι επιτέθηκαν σε 2 άτομα που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αφού τους χτύπησαν, τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς και προσωπικά τους έγγραφα.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες έγιναν καπνός.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Δ. Σούτσου, στην Αθήνα, 15 άγνωστοι χτύπησαν έναν περαστικό και του άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν πάνω του, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και προσωπικά του έγγραφα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μενίδι, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε φαστ-φουντ και με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην Αθήνα, 3 άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι και με την απειλή όπλου πήραν όσα χρήματα βρήκαν.

Στις 3.36, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι, στη Νέα Ερυθραία.

Με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν 2.500 €, 2 κινητά τηλέφωνα, 2 πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Στις 2.26 στο Περιστέρι άγνωστος δράστης “μπούκαρε” σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή πιστολιού, άρπαξε από τον αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην ίδια περιοχή λίγο αργότερα άγνωστος μπήκε επίσης σε βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού, πήρε από τον αλλοδαπό υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου

(newsit.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις